مقتدی صدر: از هیچ حزب یا نامزدی در انتخابات حمایت نمی‌کنیم ادعای تکراری ترامپ درباره نابودی قابلیت‌های هسته‌ای ایران ایران اقدام تروریستی در پاکستان را محکوم کرد  ماکرون از تشکیل کمیته مشترک با تشکیلات خودگردان در مورد تاسیس کشور فلسطین خبر داد وزیر امور استراتژیک اسرائیل استعفا داد شیخ نعیم قاسم: آمریکا و اسرائیل می‌خواهند ارتش را برای رویارویی با مقاومت و نه برای رویارویی با دشمن اسرائیلی مسلح کنند / مقاومت سر تسلیم فرود نخواهد آورد پایان فرآیند رای‌گیری در انتخابات پارلمانی عراق ناو هواپیمابر آمریکا وارد کارائیب شد تشکیل پرونده قضایی برای منتشرکنندگان کشف ۷۴ جسد در سد کرج واکنش سفارت ایران در لبنان به اظهارات ضدایرانی مقامات آمریکایی سقوط بالگرد نظامی ترکیه در مرز گرجستان- آذربایجان + ویدئو  مقتدی صدر خطاب به هوادارانش: روز انتخابات در خانه بمانید و منتظر دستور باشید! انفجار مرگبار در دهلی با ده‌ها کشته؛ نگرانی امنیتی در شهر‌های مختلف هند + فیلم تحقیر جولانی در کاخ سفید با طعم در پشتی! + فیلم ترامپ بی‌بی‌سی را به شکایت یک میلیارد دلاری تهدید کرد

احضار سفیر آمریکا در آنکارا

منابع ترکیه‌ای گزارش دادند که وزارت خارجه این کشور سفیر آمریکا در آنکارا را به علت اظهار نظرهایی درباره کشته شدن شهروندان ترکیه‌ای در عراق احضار کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۸ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 15
کد خبر: ۷۷۶۵۲

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه ترکیه‌ای «دیلی صباح»، عصر امروز (دوشنبه)، گزارش داد که وزارت خارجه این کشور «دیوید سترفیلد» سفیر آمریکا در آنکارا را احضار کرده است.

طبق این گزارش، این اقدام پس از صدور بیانیه واشنگتن درباره کشته شدن ۱۳ شهروند ترکیه‌ای در شمال عراق صورت گرفته است.

خبرگزاری ترکیه‌ای «آناتولی»‌ نیز در این خصوص نوشت که وزارت خارجه ترکیه اعتراض شدید خود را به سفیر آمریکا ابلاغ کرده است.

اخیرا منابع خبری گزارش دادند که عناصر حزب کارگران کردستان (پ‌ک‌ک) سیزده شهروند ترکیه‌ای را در شمال عراق کشته‌اند که این اقدام واکنش واشنگتن را در پی داشت.

وزارت امور خارجه آمریکا در واکنش به انتشار این خبر، در بیانیه‌ای به دولت ترکیه و خانواده‌های جان باختگان تسلیت گفت؛ اما به نوشته روزنامه دیلی صباح، روز یکشنبه، چند خودروی نظامی آمریکایی به شاخه سوری پ‌ک‌ک (ی‌پ‌گ) کمک ارسال کرده‌اند.

«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه نیز ضمن اعتراض به آمریکا بابت حمایت از گروه پ‌ک‌ک، از دولت جدید واشنگتن خواست که درباره این گروه تروریستی به خوبی شناخت پیدا کند.

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار