محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

محمد غرضی نامزد انتخابات ۱۴۰۰ می‌شود

محمد غرضی نامزد انتخابات ۱۴۰۰ می‌شود او از سال 92 تاکنون در تمام انتخابات ها به جز انتخابات مجلس یازدهم شرکت کرده و در همگی شکست خورده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 15
کد خبر: ۷۷۶۵۷

به گزارش راهبرد معاصر محمد غرضی اعلام کرده است که در انتخابات ریاست جمهوری 1400 نامزد خواهد شد. 

او در گفت و گویی با نامه نیوز اظهار کرد: «من دهه‌هاست که در هرجایی که تشخیص داده‌ام می‌توانم خدمت کنم حاضر شده‌ام و اکنون هم با شعار ترجیح حقوق عامه بر حقوق خاصه نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری می‌شوم.»

غرضی افزود: «من باور دارم که نباید حقوق عامه برای تأمین حقوق برخی خواص پایمال شود و وقتی در خودم می‌بینیم که بتوانم این شعار را محقق کنم، حتما نامزد می‌شود تا بتوانم خدمتی به مردم سرزمینم کنم.»

سیدمحمد غرضی (زاده ۲۳ بهمن ۱۳۲۰ اصفهان) سیاست‌مدار ایرانی است، که هم‌اکنون به‌عنوان رئیس هیئت مدیره شرکت مشانیر فعالیت می‌کند.

 او دانش‌آموخته کارشناسی ارشد مهندسی برق از دانشگاه تهران است و فعالیت سیاسی را اواسط دهه ۱۳۴۰ در سازمان مجاهدین خلق آغاز کرد، که منجر به دستگیری وی توسط ساواک گردید.

غرضی از جمله افراد نزدیک به امام خمینی در پاریس بود. وی از بنیانگذاران سپاه پاسداران بشمار می‌آید. غرضی از ۱۳۵۸ تا ۱۳۶۰ استاندار خوزستان بود، از ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۴ وزیر نفت و از ۱۳۶۴ تا ۱۳۷۶ به‌عنوان وزیر پست و تلگراف و تلفن فعالیت می‌کرد.

او از سال 92 تاکنون در تمام انتخابات ها به جز انتخابات مجلس یازدهم شرکت کرده و در همگی شکست خورده است.

فرارو

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار