وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

عامل حمله تروریستی نیوزیلند فردا محاکمه می شود

بنا به گفته پلیس نیوزیلند، عامل حمله اخیر به مساجد «کرایست‌چرچ» فردا (جمعه) در دادگاه با اتهام ارتکاب 50 فقره قتل و 39 فقره تلاش برای قتل روبرو خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۵ - ۱۵ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 04
کد خبر: ۷۷۸۲
به گزارش  راهبرد معاصر ، پلیس نیوزیلند در بیانیه‌ای اعلام کرد، مردی که متهم است پشت پرده حملات به چندین مساجد در کرایست‌چرچ قرار دارد، با اتهام ۵۰ فقره قتل و ۳۹ فقره تلاش برای قتل روبرو است.

بنا به گفته پلیس نیوزیلند، قرار است جمعه (فردا) دادگاهی برای متهم این جنایات تشکیل شود و این فرد مظنون که «برنتون تارنت» ۲۸ ساله نام دارد و ملیت وی استرالیایی اعلام شده در دادگاه حاضر می‌شود.

مظنون این حملات تروریستی پیشتر دستگیر شده بود و از همان زمان به اتهام ارتکاب قتل مسلمانان نمازگزار در زندان به سر می‌برد.

در پی جنایت مرگبار ۱۵ ماه مارس ۲۰۱۹ در چندین مسجد کرایست چرچ که به قتل ۵۰ نمازگزار مسلمان منجر شد، دولت نیوزلند تصمیم به تغییر قوانین مربوط به حمل سلاح در این کشور  گرفت.

طبق گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، «جاسیندا آردن» نخست‌وزیر نیوزیلند درست مدت اندکی بعد از تراژدی کرایست چرچ، در ۲۱ مارس، اسلحه‌های نیمه خودکار مدل نظامی و تفنگ‌های تهاجمی را ممنوع اعلام کرد.

«جوریس دی برس»، کمیسیونر روابط نژادی نیوزیلند بین سال‌های ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۳، می‌گوید پس واقعه ۱۱ سپتامبر هشدار داده بود که تهدیدات علیه مسلمانان افزایش  یافته است.

او می‌گوید بارها به دولت و پلیس گفته است که یک سیستم مرکزی برای ثبت جزئیات جرایمی که ناشی از نفرت و نژادپرستی هستند، ایجاد کنند اما این مساله برای دولت نیوزیلند اولویت نداشته است.

در نیوزیلند، کشوری با کمتر از پنج میلیون نفر جمعیت، حدود ۱.۲ میلیون تا ۱.۵ میلیون سلاح گرم در اختیار مردم قرار دارد که از آن میان حدود ۱۳۵۰۰ قبضه اسلحه نیمه خودکار و نظامی هستند. حداقل سن قانونی برای تملک یک سلاح در نیوزیلند ۱۶ سال و برای تسلیحات نظامی نیمه خودکار ۱۸ سال است. خریداران سلاح همچنین باید مجوز مکتوب داشته باشند، اما لازم نیست تسلیحاتی که خریداری می‌کنند ثبت شود و بدین ترتیب می‌توانند هر مقدار سلاح که خواستند در اختیار بگیرند.
ارسال نظر
آخرین اخبار