واکنش رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت به شایعه استعفای رئیس‌جمهور پزشکیان در دیدار اعضای شورای رهبری حماس: کشور‌های اسلامی می‌توانند غزه را دوباره آباد و زندگی را به مردم این منطقه باز گردانند پاشیدن خاک به سمت وزیر آموزش و پرورش بر سر مزار دانش آموزان نخبه کرمانی + فیلم  وزیر کشور خطاب به مردم: سفرهایتان را لغو کنید / کاهش ۲ یا سه درجه‌ای دمای منازل و صرفه جویی می‌تواند در پایداری انرژی کمک کند پزشکیان در پیام تسلیت به خانواده‌های داغدار دانش‌آموزان کرمانی: عاملان و مقصران معرفی شوند حواشی ناتمام ایران خودرو؛ مجلس ورود کرد واکنش امام جمعه قم به دست دادن مرضیه برومند و رضا بابک خطیب جمعه تهران: مذاکره با آمریکا تجربه شد؛ پیشنهاددهندگان تحقیر شدند دستور پزشکیان برای بازبینی پرونده جانبازان برای کاهش هزینه فرمانده معظم کل قوا: مذاکره با آمریکا شرافتمندانه و عاقلانه نیست/ نباید با آمریکا مذاکره کرد امیر سرتیپ واحدی: نیروی هوایی ارتش آماده دفاع از ایران است / می‌ایستیم و تا آخرین قطره خون خود را فدا خواهیم کرد دیدار جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش با رهبری سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی: اخبار منتشره درباره رفع فیلتر برخی سکو‌های خارجی در ایام ۲۲ بهمن، صحت ندارد دهقان، وزیر اسبق دفاع: عامل ترور رهبران مقاومت قطعا نفوذ بوده/ ابعاد تازه از انفجار پیجر‌ها در لبنان وزیر کشور: اتباع غیرمجاز فرصت‌های شغلی بسیاری را از ما گرفته‌اند/ گریزی جز طرد این اتباع نیست

عوامل ترور شهید فخری‌زاده تحت رصد اطلاعاتی

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی گفت: برخی از عوامل ترور شهید فخری زاده اقدام به فرار کردند اما وزارت اطلاعات بر آنها اشراف دارد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۷ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 17
کد خبر: ۷۷۸۹۳

به گزارش راهبرد معاصر شهریار حیدری نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها مغایر با سیاست‌های آژانس بین‌المللی نیست، گفت: این طرح برای جمهوری اسلامی ایران نتیجه‌بخش خواهد بود و ممکن است رژیم صهیونیستی، آمریکا و کشورهای اروپایی از اجرای آن نگران باشند، اما اهداف نظام و ملت را با قوت ادامه می‌دهیم. کشورهای دیگر اگر تمایل دارند برجام را اجرا کنند و برای لغو تحریم‌ها به این توافقنامه بازمی‌گردند، جمهوری اسلامی ایران آمادگی کامل برای اجرای تعهدات را دارد.

وی ادامه داد: پیش از برجام کشورها مرتب ما را تهدید می‌کردند که نهایتاً منجر به برجام شد که در فضای برجام، دو کارکرد شفاف سازی ایران برای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و دیگری لغو تمامی تحریم‌ها از سوی کشورهای دیگر باید اجرا می‌شد. جمهوری اسلامی تا آخر آن مسیر را ادامه داد و همراهی و شفاف سازی کرد که بارها در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی حقانیت و عدم انحراف ایران را تأیید کردند.

حیدری اظهار کرد: آمریکا با خروج از برجام خدشه جدی به برجام وارد کرد و سه کشور روپایی می‌خواستند به تبعیت از آمریکا پرونده ما را به شورای امنیت ارجاع دهند که وتو شد و اعضای شورا به نفع ایران رأی دادند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه عوامل تیم ترور محسن فخری‌زاده، دانشمند دفاعی جمهوری اسلامی ایران شناسایی شده‌اند و تحت رصد نهاد امنیتی و اطلاعاتی کشور هستند، گفت: برخی از عوامل ترور اقدام به فرار کردند اما هنوز در رصد اطلاعاتی ما، مکان و محل جابجایی آنها بررسی می‌شود و وزارت اطلاعات بر آنها اشراف دارد. قطعاً در هر کجای دنیا این افراد یک روز گرفتار خواهند شد و دستگاه اطلاعاتی ما با دستگیری آنها زمینه بازگشت تروریست‌ها و محاکمه‌شان را فراهم خواهد کرد. این تیم از ابتدا شناسایی شدند و البته، پیش از شهادت آقای فخری‌زاده، وزارت اطلاعات نسبت به مسئله عملیات ترور هشدار داده بود.

حیدری خبرهای برخی رسانه‌های خارجی درباره نحوه به شهادت رساندن آقای فخری‌زاده را تأیید نکرد و تاکید کرد: هر چه وزارت اطلاعات اعلام کند، مورد تأیید است؛ خبرگزاری‌های خارجی به دنبال به انحراف کشاندن افکار عمومی یا سیستم امنیتی ما هستند. وزارت اطلاعات ما هوشیارتر از اینگونه موارد انحرافی است و وظایفش را به خوبی انجام می‌دهد.

الف

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار