عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است آیت الله خامنه‌ای: حوزه علمیه مشهد مدیون آیت‌الله میلانی است سردار نقدی: آمریکا و اسرائیل در غزه شکست تمدنی خوردند سیاست اقتصادی مجلس: واردات هوشمند و حفاظت از منابع آب سوال از پزشکیان در مجلس کلید خورد اسلامی: غنی‌سازی نقطه آغاز و مبدأ تولید رادیودارو است افزایش حقوق 20 درصدی خط قرمز مجلس است حذف و ادغام ۱۳۶ ردیف هزینه در بودجه ۱۴۰۵ برای کمک به معیشت مردم یک انتصاب مهم در شورای عالی امنیت ملی توقیف کشتی حامل ۴ میلیون لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس با ۱۶ خدمه غیر ایرانی توسط سپاه پاسداران هیئت نظارت مجمع تشخیص لایحه بودجه‌ای دولت را تایید کرد الیاس حضرتی: رفع فیلتر تلگرام را تأیید نمی‌کنم

عوامل ترور شهید فخری‌زاده تحت رصد اطلاعاتی

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی گفت: برخی از عوامل ترور شهید فخری زاده اقدام به فرار کردند اما وزارت اطلاعات بر آنها اشراف دارد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۷ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 17
کد خبر: ۷۷۸۹۳

به گزارش راهبرد معاصر شهریار حیدری نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها مغایر با سیاست‌های آژانس بین‌المللی نیست، گفت: این طرح برای جمهوری اسلامی ایران نتیجه‌بخش خواهد بود و ممکن است رژیم صهیونیستی، آمریکا و کشورهای اروپایی از اجرای آن نگران باشند، اما اهداف نظام و ملت را با قوت ادامه می‌دهیم. کشورهای دیگر اگر تمایل دارند برجام را اجرا کنند و برای لغو تحریم‌ها به این توافقنامه بازمی‌گردند، جمهوری اسلامی ایران آمادگی کامل برای اجرای تعهدات را دارد.

وی ادامه داد: پیش از برجام کشورها مرتب ما را تهدید می‌کردند که نهایتاً منجر به برجام شد که در فضای برجام، دو کارکرد شفاف سازی ایران برای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و دیگری لغو تمامی تحریم‌ها از سوی کشورهای دیگر باید اجرا می‌شد. جمهوری اسلامی تا آخر آن مسیر را ادامه داد و همراهی و شفاف سازی کرد که بارها در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی حقانیت و عدم انحراف ایران را تأیید کردند.

حیدری اظهار کرد: آمریکا با خروج از برجام خدشه جدی به برجام وارد کرد و سه کشور روپایی می‌خواستند به تبعیت از آمریکا پرونده ما را به شورای امنیت ارجاع دهند که وتو شد و اعضای شورا به نفع ایران رأی دادند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه عوامل تیم ترور محسن فخری‌زاده، دانشمند دفاعی جمهوری اسلامی ایران شناسایی شده‌اند و تحت رصد نهاد امنیتی و اطلاعاتی کشور هستند، گفت: برخی از عوامل ترور اقدام به فرار کردند اما هنوز در رصد اطلاعاتی ما، مکان و محل جابجایی آنها بررسی می‌شود و وزارت اطلاعات بر آنها اشراف دارد. قطعاً در هر کجای دنیا این افراد یک روز گرفتار خواهند شد و دستگاه اطلاعاتی ما با دستگیری آنها زمینه بازگشت تروریست‌ها و محاکمه‌شان را فراهم خواهد کرد. این تیم از ابتدا شناسایی شدند و البته، پیش از شهادت آقای فخری‌زاده، وزارت اطلاعات نسبت به مسئله عملیات ترور هشدار داده بود.

حیدری خبرهای برخی رسانه‌های خارجی درباره نحوه به شهادت رساندن آقای فخری‌زاده را تأیید نکرد و تاکید کرد: هر چه وزارت اطلاعات اعلام کند، مورد تأیید است؛ خبرگزاری‌های خارجی به دنبال به انحراف کشاندن افکار عمومی یا سیستم امنیتی ما هستند. وزارت اطلاعات ما هوشیارتر از اینگونه موارد انحرافی است و وظایفش را به خوبی انجام می‌دهد.

الف

مطالب مرتبط
ارسال نظر