عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

جلسه کابینه رژیم صهیونیستی درباره موضع آمریکا در قبال موضوع هسته‌ای ایران

منابع صهیونیستی گزارش دادند که کابینه این رژیم برای بررسی موضع آمریکا در قبال موضوع هسته‌ای ایران جلسه‌ای برگزار خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۴ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 18
کد خبر: ۷۷۹۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ پس از تماس تلفنی «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا، منابع صهیونیستی، امروز (پنجشنبه)، گزارش دادند که نخست‌وزیر این رژیم برای بررسی موضع واشنگتن در قبال توافق با ایران، امشب، جلسه‌ای برگزار خواهد کرد.

 

طبق گزارش روزنامه صهیونیستی «معاریو»،‌ در این نشست که به صورت مکالمه گروهی (vc) برگراز می‌شود، علاوه‌ بر برخی وزیران،‌ اعضای ارشد نهادهای نظامی رژیم صهیونیستی نیز مشارکت خواهند کرد.

 

معاریو در ادامه همچنین گزارش داد که اعضای ارشد وزارت خارجه این رژیم نیز در این نشست شرکت خواهند کرد.

 

این گزارش در حالی منتشر شده است که اخیرا،‌ «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در مصاحبه‌ای با مرکز پخش این رژیم (کان)‌ از اختلاف خود با نتانیاهو بر سر موضوع ایران خبر داد.

 

وزیر جنگ رژیم صهیونستی در گفت‌و‌گوی یادشده با حمله به روش مقابله نتانیاهو با پرونده هسته‌ای ایران از اقدام او در تعیین «مئیر بن شبات» رئیس آنچه مشاور امنیت ملی رژیم صهیونیستی خوانده می‌شود، به عنوان مسئول مذاکره با دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا در موضوع توافق هسته‌ای ایران آن هم بدون سهیم کردن دیگر سازمان‌های ذیربط این رژیم انتقاد کرده بود.

 

بنی گانتز در این خصوص گفته بود: «ما در یک سیستم ریاست جمهوری نیستیم! نتانیاهو مانند یک شاه اداره امور را برعهده دارد از این رو تلاش خواهم کرد تا تمام سازمان‌ها در این خصوص (انتخاب مئیر بن شبات)‌ اظهار نظر کنند».

 

پایگاه خبری «عرب۴۸» نیز امروز به نقل از معاریو در این خصوص گزارش داد که بنی گانتز و «گابی اشکنازی» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی خواستار لغو تعیین مئیر بن شبات به عنوان مسئول مذاکره با دولت بایدن درباره موضوع ایران شدند.

 

معاریو به نقل از افراد نزدیک به گانتز و اشکنازی در این ارتباط نوشت: «بن شبات پیش‌زمینه‌ای درباره موضوع ایران ندارد و این موضوع را هیچگاه بررسی نکرده است. او زبان انگلیسی نمی‌داند و ارتباطی با مقامات ارشد دولت بایدن ندارد».

 

این افراد همچنین گفتند: «تا زمانی که ما هستیم، قصد نداریم به نتانیاهو اجازه دهیم که این موضوع پراهمیت را به موضوع شخصی خود تبدیل کند»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار