زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور مصر گروسی: اراده سیاسی لازم در تهران و واشنگتن برای حصول توافق وجود دارد منبع مطلع ایرانی: پیشنهاد مکتوب آمریکا بسیار دور از مبنایی منصفانه برای سازش است

بهای سنگین تل آویو در صورت جنگ با حزب‌الله

بهای سنگین تل آویو در صورت جنگ با حزب‌الله وزیر جنگ رژیم صهیونیستی ضمن بیان تهدیدهایی علیه کشور و مردم لبنان، اذعان کرد اگر جنگی در جبهه شمالی فلسطین اشغالی دربگیرد، صهیونیست‌ها بهای سنگینی باید پرداخت کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۹ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 18
کد خبر: ۷۷۹۹۲

به گزارش های راهبرد معاصر؛ هشدارهای «سید حسن نصرالله» دبیر کل جنبش مقاومت حزب‌الله لبنان درباره هرگونه ماجراجویی رژیم صهیونیستی، مسئولان تل‌آویو را به حدی نگران کرده که زبان به تهدید تمام کشور لبنان و مردم آن گشوده‌اند.

 

به نوشته رسانه‌های اسرائیلی، «بنی گانتز» وزیر جنگ این رژیم، امروز (پنجشنبه) طی سخنرانی در مراسم یادبود نظامیان صهیونیست کشته‌شده در جنگ‌های این رژیم، دولت و مردم لبنان را تهدید کرد.

 

گانتز، که بخوبی از قدرت و پتانسیل موشکی و نظامی حزب‌الله خبر دارد، اذعان کرد: «اگر جنگ بر ما تحمیل شود، بهای سنگینی را در جبهه‌های نبرد باید پرداخت کنیم».

 

بر اساس گزارش خبرنگار یدیعوت آحارونوت، وی در راستای تهدیدهای پوشالی و برای حفظ آبروی رژیم اشغالگر قدس، مدعی شد: «اما بهایی که دشمنان ما باید پرداخت کنند هم سخت و سنگین خواهد بود. لبنان خواهد لرزید و حزب‌الله ضربه سختی می‌خورد».

 

نصرالله شامگاه سه‌شنبه در سالروز شهادت فرمانده مقاومت، شهید «عماد مغنیه»، فرمانده میدانی نیروهای حزب‌الله، هشدار داده بود: «اسرائیل با آتش بازی نکند؛ ما به معادله قبل باز می‌گردیم... جبهه داخلی اسرائیل با واقعیاتی روبه‌رو خواهد شد که قبلاً ندیده باشد».

 

دبیر کل حزب‌الله لبنان تاکید کرد: «در هر جنگ احتمالی آینده که تحمیل کنند با قاطعیت مقابله می‌کنیم. شهر ما را بزنند، شهرشان را می‌زنیم... ما می‌توانیم از خودمان دفاع کنیم و اگر روستاهای ما را بزنند، ما هم شهرک‌های‌شان را می‌زنیم. اگر شهرهای‌مان را بزنند، شهرهای‌شان را می‌زنیم».

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی چند روز پیش نیز با ادعای اینکه اجازه تبدیل شدن لبنان به یک «دولت تروریستی» را نمی‌دهند، تهدید کرد این بیروت است که بهای هرگونه درگیری در جبهه شمالی را پرداخت خواهد کرد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار