تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

بنی گانتز: جنگ با حزب‌الله «بهای سنگین» دارد

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی ضمن بیان تهدیدهایی علیه کشور و مردم لبنان، اذعان کرد اگر جنگی در جبهه شمالی فلسطین اشغالی دربگیرد، صهیونیست‌ها بهای سنگینی باید پرداخت کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۶ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 18
کد خبر: ۷۷۹۹۴

به گزارش راهبرد معاصر  هشدارهای «سید حسن نصرالله» دبیر کل جنبش مقاومت حزب‌الله لبنان درباره هرگونه ماجراجویی رژیم صهیونیستی، مسئولان تل‌آویو را به حدی نگران کرده که زبان به تهدید تمام کشور لبنان و مردم آن گشوده‌اند.

به نوشته رسانه‌های اسرائیلی، «بنی گانتز» وزیر جنگ این رژیم، امروز (پنجشنبه) طی سخنرانی در مراسم یادبود نظامیان صهیونیست کشته‌شده در جنگ‌های این رژیم، دولت و مردم لبنان را تهدید کرد.

گانتز، که بخوبی از قدرت و پتانسیل موشکی و نظامی حزب‌الله خبر دارد، اذعان کرد: «اگر جنگ بر ما تحمیل شود، بهای سنگینی را در جبهه‌های نبرد باید پرداخت کنیم».

بر اساس گزارش خبرنگار یدیعوت آحارونوت، وی در راستای تهدیدهای پوشالی و برای حفظ آبروی رژیم اشغالگر قدس، مدعی شد: «اما بهایی که دشمنان ما باید پرداخت کنند هم سخت و سنگین خواهد بود. لبنان خواهد لرزید و حزب‌الله ضربه سختی می‌خورد».

نصرالله شامگاه سه‌شنبه در سالروز شهادت فرمانده مقاومت، شهید «عماد مغنیه»، فرمانده میدانی نیروهای حزب‌الله، هشدار داده بود: «اسرائیل با آتش بازی نکند؛ ما به معادله قبل باز می‌گردیم... جبهه داخلی اسرائیل با واقعیاتی روبه‌رو خواهد شد که قبلاً ندیده باشد».

دبیر کل حزب‌الله لبنان تاکید کرد: «در هر جنگ احتمالی آینده که تحمیل کنند با قاطعیت مقابله می‌کنیم. شهر ما را بزنند، شهرشان را می‌زنیم... ما می‌توانیم از خودمان دفاع کنیم و اگر روستاهای ما را بزنند، ما هم شهرک‌های‌شان را می‌زنیم. اگر شهرهای‌مان را بزنند، شهرهای‌شان را می‌زنیم».

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی چند روز پیش نیز با ادعای اینکه اجازه تبدیل شدن لبنان به یک «دولت تروریستی» را نمی‌دهند، تهدید کرد این بیروت است که بهای هرگونه درگیری در جبهه شمالی را پرداخت خواهد کرد. 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر