پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه
رویترز گزارش داد

اعراب اسرائیل به دنبال تحریم انتخابات رژیم صهیونیستی

جوانان فلسطینی در پاسخ به تصویب قانون تبعیض آمیز در پارلمان فلسطین اشغالی، اعراب ساکن این سرزمین را به تحریم انتخابات پارلمانی دعوت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۱۶ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 05
کد خبر: ۷۸۱۷
به گزارش  راهبرد معاصر ، به‌دنبال تصویب قانونی در فلسطین اشغالی که اعراب را به شهروند درجه دو تبدیل کرده است، شماری از شهروندان جوان عرب در فلسطین اشغالی طی فراخوانی از اقلیت اعراب این سرزمین خواستند انتخابات پارلمانی روز پنج‌شنبه را تحریم کنند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، طرفداران تحریم انتخابات پارلمانی که اغلب به‌عنوان فلسطینی شناخته می‌شوند، در سال‌های گذشته بارها برای تحریم انتخابات در فلسطین اشغالی تلاش کردند. اما این‌بار آن‌ها می‌گویند به قانونی  اعتراض دارند که توسط پارلمان رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۱۸ تصویب شده است و فقط  یهودی‌ها را واجد حق تعیین سرنوست در «دولت-ملت» یهود می‌شناسد.

با این حال سران احزاب عرب در فلسطین اشغالی در تلاشند اعراب این منطقه را پای صندوق رأی بکشند.

«جول الیاس» دانش‌آموز ساکن شهر «حیفا» است که جمعیتی شامل اعراب و یهودی‌ها را دارد. این جوان فلسطینی که بروشورهایی را در محله عرب‌نشین «وادی نیسناس» پخش می‌کند گفت: «این تلاشی برای تحریم بدنه‌ای است که تلاش دارد هویت فلسطینی ما را پاک کند».

نتانیاهو ماه مارس سال جاری میلادی با اشاره به قانون تصویب شده در پارلمان، در حساب «اینستاگرام» خود نوشت: «اسرائیل کشوری برای همه شهروندان نیست».

طبق ارقام منتشر شده توسط اداره مرکزی آمار رژیم صهیونیستی در آغاز سال ۲۰۱۹، از جمعیت حدوداً ۹ میلیون نفری فلسطین اشغالی، ۱.۹ میلیون نفر عرب هستند.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار