وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

مردانی:واکسن کرونا بر گونه های جهش یافته ویروس هم تاثیرگذار است

مردانی:واکسن کرونا بر گونه های جهش یافته ویروس هم تاثیرگذار است عضو کمیته علمی ستاد کرونا با تزریق واکسن برای همه افراد در مقابل کرونا آنتی بادی تولید می‌شود، البته ممکن است افرادی وجود داشته باشند که بدنشان در مقابل واکسن آنتی‌بادی تولید نکند، ولی تعداد آن‌ها بسیار کم است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۵ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 20
کد خبر: ۷۸۲۲۰

به گزارش راهبرد معاصر عضو کمیته علمی ستاد کرونا در پاسخ به این سوال که بدن چه افرادی در مقابل کرونا آنتی بادی تولید نمی کند؟، توضیح داد: کرونا در عده ای از افراد به ویژه اشخاصی که نوع خفیف این بیماری را گرفته اند، منجر به تولید آنتی بادی نمی شود.

مسعود مردانی با اشاره به اینکه تست های سرولوژی تشخیص آنتی بادی آزمایش های استانداردی برای بررسی بیمار نیستند، متذکر شد: همه مردم در زمان شیوع کرونا باید از حضور د ر مهمانی ها و تجمعات خودداری کنند و تا جایی که ممکن است، رفتن به مراکزخرید را کاهش دهند و همچنین مردم نباید در مقابل کرونا ساده انگاری کنند و فکر کنند که شیوع این بیماری به پایان رسیده است.

این فوق تخصص بیماری های عفونی در پاسخ به این سوال که آیا در مورد تزریق واکسن هم شرایط همین گونه است و احتمال دارد، بدن عده ای از افراد در مقابل واکسن هم آنتی بادی تولید نکند؟، اظهار کرد: با تزریق واکسن برای همه افراد در مقابل کرونا آنتی بادی تولید می شود، البته ممکن است مقدار آن در اشخاص مختلف کم و زیاد باشد و ان شاءالله واکسن بر گونه های جهش یافته ویروس هم تاثیر گذار است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیان کرد: البته ممکن است افرادی وجود داشته باشند که بدنشان در مقابل واکسن آنتی بادی تولید نکند، ولی تعداد آن ها بسیار کم است و تزریق واکسن در اکثر افراد منجر به تولید آنتی بادی می شود.

وی در خصوص تزریق واکسن کرونا به افرادی که دچار نقص ایمنی هستند، یاد آورشد: بیماران نقص ایمنی حتما باید با مشورت پزشک اقدام به تزریق واکسن کنند و نباید بدون نظر او  این کار را انجام دهند.

خبر فوری

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار