نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

ایران به زودی یکی از واکسن سازهای بزرگ دنیا خواهد شد

ایران به زودی یکی از واکسن سازهای بزرگ دنیا خواهد شد وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت:ایران تا سه ماه آینده یکی از واکسن سازهای بزرگ جهان در مقابله با کرونا خواهد بود .
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۲ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 15
کد خبر: ۷۷۶۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سعید نمکی روز دوشنبه در ستاد مقابله با کرونا استان قزوین، اظهار داشت: تا سه ماه آینده اکثر گروه‌های آسیب پذیر را واکسینه می کنیم و سه ماه بعد ۷۰ درصد گروه‌های پرخطر نیز واکسینه خواهند شد.

 

وزیر بهداشت ادامه داد: ما برخلاف برخی از کشورهای همسایه اجازه نخواهیم داد تا واکسنی به مرحله تایید کامل نرسد و کوچکترین عارضه‌ای داشته باشد مورد استفاده قرار گیرد.

 

نمکی با بیان اینکه آمریکا ظالمانه ترین تحریم‌های تاریخ را به ایران روا داشت که بعد از واقعه عاشورا بر هیچ قومی روا داشته نشده است، افزود: به دنبال این تحریم ها در اوج دوران شیوع کرونا ما نمی توانستیم هیچ دارویی را به کشور وارد کنیم، آنها منتظر بودند جمهوری اسلامی ایران بر گل بنشیند و فکر می کردند این تنها فشاری است که عملیاتی می شود ولی محاسبات آنها بر هم ریخت.

 

وی با بیان اینکه کرونا معادلات مدیریتی جهان را به هم ریخت،افزود: در روزهای نخست برآورد می کردیم که سختی های این طوفان را چگونه مدیریت کنیم من آنجا گفتم که درست است که در اوج تحریم و با خزانه خالی رو به رو هستیم ولی ما خدا، رهبری فرزانه، دولتی پایدار و مردمی صبور و بردبار داریم و حماسه دفاع مقدس را مدیریت کرده و نفس گرم مادران و پدران شهدا، آه جانسوز جانبازان و عشق به اهل بیت را داریم و این همان موضوعی است که آنها محاسبه نکرده بودند.

 

نمکی با بیان اینکه محاسبات موسسات بین المللی این بود که مرگ کشور در آذرماه به یک هزار و ۲۰۰ نفر می رسد، گفت: متاسفانه آمریکا بیش از پنج هزار مرگ را به ثبت رساند و در بسیاری از کشورهای بزرگ با مرگ بیش از هزار مورد مواجه هستیم ولی جمهوری اسلامی مرگ دو رقمی را تجربه می کند که این عدد هم زیاد است.

 

وی با بیان اینکه تشریح حرکت و حماسه مقابله با کرونا در طول این ۱۳ ماه از اهمیت بالایی برخوردار است، افزود: هر چند که نخستین مورد مثبت در اواخر بهمن ماه مشاهده شد ولی از اواخر دی ماه سال ۹۸ درگیر مدیریت کرونا هستیم و ضرب آهنگ قلب کادر درمان با بالا و پایین شدن نمودار ها تغییر پیدا می کرد.

 

نمکی با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای مقابله با کرونا در استان قزوین، گفت: مردم این استان در ایام کرونا نشان دادند که جزو فهیم ترین ساکنان این سرزمین هستند و رتبه نخست را در بسیاری از موضوعات در زمینه مقابله با کرونا کسب کردند.

 

این مسوول گفت: در این ایام افتخاراتی برای مسوولان نظام به دست آمد و مدرن ترین دستگاه رادیوتراپی برای استان قزوین تهیه و امروز افتتاح شد که در این زمینه احساس خوشحالی وصف نشدنی دارم.

 

نمکی اصافه کرد: تعیین تکلیف بیمارستان رحیمیان و راه اندازی دستگاه رادیوتراپی ۲ وعده سفر قبلی بود که خوشبختانه عملیاتی شد و امروز هم وعده می دهیم بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی با سرعت بیشتری دنبال می شود./ ایرنا

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار