انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

سفرهای نوروزی به‌صورت کنترل‌شده انجام خواهد شد

سفرهای نوروزی به‌صورت کنترل‌شده انجام خواهد شد عضو ستاد ملی مقابله با کرونا به نحوه انجام سفرهای نوروزی اشاره کرد و گفت: قرارگاه گزارشی در مورد نحوه سفر در ایام نوروز ارائه داد؛ البته در جلسات قبل تصویب ‌شده بود و با تمهیداتی که وزارت بهداشت و وزارت گردشگری انجام می‌دهد، سفرها به‌صورت کنترل‌شده انجام خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۲ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 20
کد خبر: ۷۸۲۵۵

به گزارش راهبرد معاصر  سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی عضو ستاد ملی مقابله با کرونا در جلسه امروز ستاد ملی مقابه با کرونا که به ریاست حسن روحانی رئیس جمهور برگزار شد با اشاره به برگزاری پنجاه و هشتمین جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا و حضور یک‌ساله نامیمون این ویروس در کشور، گفت: متأسفانه اوضاع در جنوب خوزستان خوب نیست و ویروس کرونا انگلیسی است و سرایت به‌صورت وسیع انجام می‌شود، مشکلات جدی را ایجاد کرده است و شهرهای آن منطقه آلوده‌شده‌اند و ما شاهد خیزش جدید کرونا آن‌هم از نوع انگلیسی با منشأ خوزستان در کشور هستیم.

وی با اشاره به گزارش‌های استاندار خوزستان و رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز اظهار کرد: بر اساس گزارش‌های داده شده، منشأ این ویروس تردد مرزی از سمت عراق است. در این روزها میزان ابتلا به کرونا در کشور عراق شدت گرفته و میزان مرگ‌ومیرها افزایش‌یافته است.

قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه با نزدیک شدن به ایام البیض ماه رجب، این موضوع نگران‌کننده است، در خصوص اقداماتی که در دستور کار قرارگرفته عنوان کرد: باید در ترددهای مرزی بیشتر دقت کنیم. از طرفی به‌صورت موقت در مرز محدودیت تردد خواهیم داشت. افراد باید حتماً با آزمایش در این‌طرف مرز اجازه ورود پیدا کنند.

وی متذکر شد: با توجه به اینکه گفته می‌شود در آن‌سوی مرز بعضاً برگه‌های آزمایش خریدوفروش می‌شود پیشنهاد داده شد تا از نیروهای ایرانی به آن‌سوی مرز اعزام کنیم که آزمایش‌های لازمه را برای تردد افراد انجام دهند.

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا درباره واکسن و نحوه توزیع آن اظهار کرد: در این جلسه علاوه بر واردات واکسن از چین بر میزان مؤثر بودن واکسن‌ها نیز بحث شد. همچنین بر نحوه تست‌هایی که در حال انجام است گفتگو کردیم مبنی بر اینکه آیا تست‌ها مؤثر هستند و نیازی برای بازتعریف وجود دارد و یا خیر؟ وزارت بهداشت از این تست‌ها دفاع و بر کافی بودن آن‌ها تأکید کرد.

نایب رئیس اول مجلس افزود: تولید واکسن‌های متناسب با ویروس‌های جهش‌یافته از دیگر مباحثی بود که در خصوص آن صحبت شد که این هم در حال تمهید مقدمات است.

وی در خاتمه به نحوه انجام سفرهای نوروزی اشاره کرد و گفت: قرارگاه گزارشی در مورد نحوه سفر در ایام نوروز داد. البته در جلسات قبل تصویب ‌شده بود و با تمهیداتی که وزارت بهداشت و وزارت گردشگری انجام می‌دهد، سفرها به‌صورت کنترل‌شده انجام خواهد شد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار