جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

پامپئو:آمریکای ضعیف و مماشات کننده تنها به تقویت ایران می‌انجامد

پامپئو:آمریکای ضعیف و مماشات کننده تنها به تقویت ایران می‌انجامد وزیر خارجه سابق آمریکا در مصاحبه‌ای گفت که یک آمریکای مماشات کننده فقط باعث تقویت ایران می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۹ - ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 21
کد خبر: ۷۸۴۰۷

به گزارش راهبرد معاصر «مایک پامپئو» وزیر خارجه سابق آمریکا شامگاه یکشنبه در پیامی در توییتر به اظهاراتی علیه ایران پرداخت.

وی در این پیام توییتری نوشت: «یک آمریکای ضعیف و مماشات کننده تنها به تقویت ایران و آسیب رساندن به مردم آمریکا منجر خواهد شد.»

پامپئو مدعی شد: «ما ائتلاف بزرگی از کشورهای خلیج (فارس) و اسرائیل را ایجاد کردیم که توانست ایران را به عقب براند و آمریکا باید همچنان به بودن بخشی از آن (ائتلاف) ادامه دهد.»

وزیر خارجه آمریکا در ادامه پیام توییتری خود لینک مصاحبه اخیر خود با «نیوزمکس» را قرار داد که در این مصاحبه نیز تلاش کرد به رویکرد دوران وزارت خارجه خود در ترویج ایران هراسی بپردازد.

پامپئو که در دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا در سمت‌های مدیر سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) و وزارت امور خارجه قرار داشت تمام تلاش خود را در دوران حضور خود در دولت ترامپ در ترویج ایران هراسی به کار بست.

وزیر خارجه سابق آمریکا که یکی از اصلی‌ترین مهره‌های پیشبرد سیاست فشار حداکثری دولت ترامپ علیه ایران بود، شروط متعددی را برای کاهش تحریم‌های آمریکا علیه ایران مطرح کرده بود که برنامه موشکی و بحث نفوذ منطقه‌ای و تعطیلی کامل برنامه هسته‌ای ایران از جمله این شروط بوده است.

ترامپ که در اردیبهشت 1397 خروج آمریکا از برجام را اعلام کرد، مدعی بود با پیشبرد سیاست فشار حداکثری، ایران را وادار خواهد کرد تا پای میز مذاکره آمده تا توافقی دیگر با محدودیت‌های بیشتر حاصل شود.

دولت دونالد ترامپ در حالی روز 20 ژانویه 2021 (1 بهمن 1399) به پایان رسید که وی هرگز به هدف ادعایی خود نرسید.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار