پرونده انحراف وزارت صمت از دستورالعمل خودرو به نهاد‌های نظارتی ارسال شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی ۷۱هزار و ۵۳۶ تومان شد جزییات پیش فروش بلیط قطار اربعین جزئیات بخشودگی جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث ۱۴۰۴ قیمت جدید طلا و سکه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴ / سکه ۲.۵ میلیون سقوط کرد وزیر نیرو: هیچ واحد صنعتی به دلیل کمبود برق تعطیل نمی‌شود بنیاد مسکن: برآورد اولیه خسارات حمله اسرائیل بین ۳ تا ۴ همت بود خبر جدید درباره وصول چک‌های بانکی قیمت جدید طلا و سکه ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ / کف قیمتی سکه شکسته شد قیمت جدید دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ / دلار یک کانال سقوط کرد جزئیات احکام مالیاتی بسته حمایتی دولت / تمدید برخی مواعد مالیاتی با ابلاغیه رئیس‌جمهور؛ پرداخت تسهیلات تکلیفی تا پایان تیر تمدید شد حقوق کارگران دو برابر شد + جدول واریز یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومانی حساب برای این دهک‌ها خبر مهم درباره کالابرگ / نحوه اعتراض به دهک‌بندی و ارائه درخواست بازبینی

تاکید هند بر واردات نفت ایران با وجود تحریم‌ها

دولت هند با تاکید بر قصد خود برای واردات نفت ایران اعلام کرد:«محدودیت واردات از ایران تحت فشار دولت ترامپ صورت گرفته است و حالا اگر آمریکا ما را در تعدیل این بحران انرژی کمک نکند، ما هم به نفع کشور خودمان عمل می کنیم».
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۷ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 22
کد خبر: ۷۸۴۲۴

به گزارش راهبرد معاصر،  هند از اوپک و متحدانش از جمله روسیه تقاضا کرده تولید نفت خود را افزایش دهند. این گروه تولید نفت خود را جهت متعادل کردن قیمت نفت در آغاز همه‌گیری ویروس کرونا و تعطیلی اقتصادهای جهان پایین آورد و حالا هند تلاش می‌کند کشورهای مصرف کننده نفت را علیه ائتلاف اوپک پلاس که قیمت نفت را با محدود کردن آن بالا نگه داشته متحد کند و قصد دارد واردات انرژی ارزان قیمت‌تر از کشورهایی مثل ایران و ونزوئلا را برای مقابله با این گروه از سر بگیرد.

 

قیمت داخلی سوخت در هند به خاطر افزایش تقاضا پس از بهبودی اقتصادهای بزرگ دنیا از بحران کرونا افزایش یافته است ولی ائتلاف اوپک پلاس همچنان عرضه را محدود نگه داشته که باعث نگرانی دهلی‌نو شده است.

 

قیمت خرده فروشی بنزین و دیزل در هند 3.63 و 3.84 روپیه در هر لیتر طی فقط 12 روز از هشتم فوریه افزایش یافته است.

 

ائتلاف اوپک پلاس در ماه آوریل سال گذشته میلادی 9.7 میلیون بشکه در روز از تولید خود را پایین آورد که برابر با 10 درصد از تولید جهانی نفت بود ولی تولید نفت خود را طبق برنامه افزایش نداد.

 

دارمندرا پرادان، وزیر نفت هند از تولیدکنندگان نفت خواسته محدودیت تولید را بردارند و کشورهای مصرف کننده نفت را از افزایش بی‌سابقه قیمت سوخت نجات دهند. هند پس از چین دومین وارد کننده بزرگ نفت در جهان است.

 

مقامات هندی اعلام کرده‌اند واردات نفت ارزان قیمت تر از ایران را که از 2019 تقریباً متوقف شده بود، از سر می‌گیرند و از ونزوئلا هم واردات خواهند داشت. هند اعلام کرد:«محدودیت واردات از ایران تحت فشار دولت ترامپ صورت گرفته است و حالا اگر آمریکا ما را در تعدیل این بحران انرژی کمک نکند، ما هم به نفع کشور خودمان عمل می کنیم».

 

به نظر می رسد ایران یکی از بزرگترین ذی‌نفعان تغییر ریاست جمهوری در آمریکا باشد که نه تنها به هند در آغاز واردات از ایران کمک می‌کند بلکه صادرات نفت تهران را هم بالا می برد.

 

هند که بیش از 80 درصد از نفت خام مصرفی خود را وارد می‌کند، 23.5 میلیون تن از نفت خام ایران را در 19-2018 وارد کرد که 10 درصد از نیاز آن را تشکیل می‌داد./ تسنیم

 

ارسال نظر
آخرین اخبار