با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش

تاکید هند بر واردات نفت ایران با وجود تحریم‌ها

دولت هند با تاکید بر قصد خود برای واردات نفت ایران اعلام کرد:«محدودیت واردات از ایران تحت فشار دولت ترامپ صورت گرفته است و حالا اگر آمریکا ما را در تعدیل این بحران انرژی کمک نکند، ما هم به نفع کشور خودمان عمل می کنیم».
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۷ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 22
کد خبر: ۷۸۴۲۴

به گزارش راهبرد معاصر،  هند از اوپک و متحدانش از جمله روسیه تقاضا کرده تولید نفت خود را افزایش دهند. این گروه تولید نفت خود را جهت متعادل کردن قیمت نفت در آغاز همه‌گیری ویروس کرونا و تعطیلی اقتصادهای جهان پایین آورد و حالا هند تلاش می‌کند کشورهای مصرف کننده نفت را علیه ائتلاف اوپک پلاس که قیمت نفت را با محدود کردن آن بالا نگه داشته متحد کند و قصد دارد واردات انرژی ارزان قیمت‌تر از کشورهایی مثل ایران و ونزوئلا را برای مقابله با این گروه از سر بگیرد.

 

قیمت داخلی سوخت در هند به خاطر افزایش تقاضا پس از بهبودی اقتصادهای بزرگ دنیا از بحران کرونا افزایش یافته است ولی ائتلاف اوپک پلاس همچنان عرضه را محدود نگه داشته که باعث نگرانی دهلی‌نو شده است.

 

قیمت خرده فروشی بنزین و دیزل در هند 3.63 و 3.84 روپیه در هر لیتر طی فقط 12 روز از هشتم فوریه افزایش یافته است.

 

ائتلاف اوپک پلاس در ماه آوریل سال گذشته میلادی 9.7 میلیون بشکه در روز از تولید خود را پایین آورد که برابر با 10 درصد از تولید جهانی نفت بود ولی تولید نفت خود را طبق برنامه افزایش نداد.

 

دارمندرا پرادان، وزیر نفت هند از تولیدکنندگان نفت خواسته محدودیت تولید را بردارند و کشورهای مصرف کننده نفت را از افزایش بی‌سابقه قیمت سوخت نجات دهند. هند پس از چین دومین وارد کننده بزرگ نفت در جهان است.

 

مقامات هندی اعلام کرده‌اند واردات نفت ارزان قیمت تر از ایران را که از 2019 تقریباً متوقف شده بود، از سر می‌گیرند و از ونزوئلا هم واردات خواهند داشت. هند اعلام کرد:«محدودیت واردات از ایران تحت فشار دولت ترامپ صورت گرفته است و حالا اگر آمریکا ما را در تعدیل این بحران انرژی کمک نکند، ما هم به نفع کشور خودمان عمل می کنیم».

 

به نظر می رسد ایران یکی از بزرگترین ذی‌نفعان تغییر ریاست جمهوری در آمریکا باشد که نه تنها به هند در آغاز واردات از ایران کمک می‌کند بلکه صادرات نفت تهران را هم بالا می برد.

 

هند که بیش از 80 درصد از نفت خام مصرفی خود را وارد می‌کند، 23.5 میلیون تن از نفت خام ایران را در 19-2018 وارد کرد که 10 درصد از نیاز آن را تشکیل می‌داد./ تسنیم

 

ارسال نظر
آخرین اخبار