عراقچی: دشمن در جنگ ۱۲ روزه تسلیم بی‌قیدوشرط می‌خواست، اما به آتش‌بس بی‌قیدوشرط رسید عربستان طرح ساخت ابَرشهر ۱۰۰ مایلی در بیابان را کاهش می‌دهد ترامپ: پیروزی زهران ممدانی در نیویورک شکست حاکمیت آمریکا است جسد اسیر اسرائیلی تحویل داده شد رایزنی سه‌جانبه ایران، روسیه و چین درباره پرونده هسته‌ای تهران آمریکا موشک بالستیک قاره‌پیما آزمایش کرد مقام ایرانی: هیچ برنامه‌ای برای گفت‌و‌گو با آمریکا وجود ندارد وزیر دفاع روسیه: آماده شدن برای آزمایش هسته‌ای ضروری است سانحه دلخراش رانندگی در یمن ۳۰ کشته بر جای گذاشت عراقچی: آقای تخت روانچی برای گفت‌و‌گو‌های سیاسی که با عمان داریم به مسقط رفتند؛ اگر مذاکره‌ای رخ دهد، فقط در خصوص مسائل هسته‌ای خواهد بود گروسی: مجبورم گزارش کنم که به اورانیوم ایران دسترسی ندارم؛ اما شکایت نمی‌کنم! سرایا القدس مرکز فرماندهی اسرائیل در کرانه باختری را هدف قرار داد ماکرون: ۲ زندانی فرانسوی در ایران آزاد شدند تحریم‌های جدید آمریکا علیه کره شمالی رهبر انصارالله یمن: ما به طور حتم به سمت رویارویی با اسرائیل پیش می‌رویم

همه نظارت‌های فراپادمانی از فردا متوقف خواهد شد

سخنگوی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد که همه نظارت‌های فراپادمانی از فردا (سه‌شنبه) پنجم اسفند متوقف خواهد شد و گفت: اجرای قانون مجلس به منزله خروج ایران از برجام و قطع همکاری با آژانس نیست.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۲ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 22
کد خبر: ۷۸۴۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  «کیوان خسروی» سخنگوی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی امروز (دوشنبه) اعلام کرد که همه نظارت‌های فراپادمانی از فردا (سه‌شنبه) پنجم اسفند متوقف خواهد شد.

 

وی افزود: در جریان سفر رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران، چگونگی توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی و نظارت‌های فراپادمانی برای وی تشریح شد.

 

خسروی با تاکید بر قصد نظام برای اجرای بدون تنازل قانون «اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها و صیانت از حقوق ملت ایران» افزود: در خصوص اجرای بدون وقفه این قانون در مجموعه ارکان کشور اجماع وجود دارد و سازمان انرژی اتمی ضمن آن که تاکنون مفاد قانون را اجرا کرده، زمینه قطع نظارت های فراپادمانی را نیز فراهم کرده است.


سخنگوی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی خاطرنشان کرد: در بیانیه مشترک ایران و آژانس و پیوست اجرایی آن نیز که در سفر گروسی به تهران مورد توافق قرار گرفت، برموضوع اجرای کامل قانون مصوب مجلس تصریح شده و ترتیبات انجام آن مخدوش نشده است.


خسروی در پایان گفت: اجرای قانون مجلس به منزله خروج ایران از برجام و قطع همکاری با آژانس نیست و از این رو تعاملات ایران با آژانس و نظارت‌های پادمانی آن بر اساس چارچوب‌های قانونی ادامه خواهد داشت.

 

اجرای قانون مجلس به منزله خروج ایران از برجام و قطع همکاری با آژانس نیست و از این رو تعاملات ایران با آژانس و نظارت‌های پادمانی آن بر اساس چارچوب‌های قانونی ادامه خواهد داشت./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار