آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

انسداد ۳۵ محور مواصلاتی در کشور به دلیل سیلاب و شرایط نامساعد جوی

در حال حاضر ۳۵ محور به دلیل بروز سیلاب و شرایط نامساعد جوی مسدود است که اغلب در استان‌‌های گلستان، لرستان و خوزستان است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 06
کد خبر: ۷۸۴۹
به‌ گزارش  راهبرد معاصر ، بر اساس‌ اطلاعات دوربین‌های نظارت تصویری و سامانه‌ هوشمند تردد شمار بر‌خط‌، ‌در حال حاضر غیر از محورهای مسدود و ممنوع ذکر شده در این گزارش، بقیه محورهای مواصلاتی کشور باز است و تردد در آنها به‌ روال عادی ‌جریان دارد.‌‌

کل تردد ثبت ‌شده در شبانه‌روز گذشته براساس‌ آخرین اطلاعات حاصل از رصد‌ 2259 دستگاه ترددشمار فعال در محورهای برون‌ شهری، نسبت به روز قبل 6.3 درصد کاهش‌ نشان می‌دهد؛ در همین مدت همچنین سهم وسایل نقلیه سنگین در ترافیک راه‌ها 8.3 درصد، اوج تردد بین ساعات 18 تا 19 و کمترین تردد بین ساعات 4 تا 5 صورت پذیرفت؛ هم‌وطنان‌ با آگاهی از این موضوع می‌توانند ساعات مناسب‌تری را برای سفر انتخاب کنند‌.‌

*‌ پرترددترین جاده‌های کشور

آزادراه قزوین-کرج،‌‌‌ آزادراه‌ ‌‌کرج‌-تهران، آزادراه تهران-کرج،‌‌ آزادراه‌ قم-تهران، آزادراه کرج-قزوین،‌ آزادراه ساوه - تهران، آزادراه تهران-کرج، محور پاکدشت-تهران، آزادراه تهران-ساوه و جاده تهران-شهریار، محور شهریار-تهران و محور تهران-پاکدشت‌ ‌در 24 ساعت گذشته بیشترین ترافیک را داشته‌اند‌‌.

‌* ممنوعیت تردد به دلیل مداخلات جوی و شرایط نامناسب فیزیکی راه‌

محور رامیان -اولنگ-شاهرود ‌واقع در استان‌های گلستان و سمنان‌ به دلیل نبود ایمنی کافی، فعلاً مسدود ‌است.

‌محور فرعی شمشک – دیزین، واقع در استان‌های البرز و تهران، ‌تا اطلاع بعدی به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

محور پونل - خلخال در استان گیلان محدوده قبل از سد شفارود به علت ریزش کوه‌ تا اطلاع بعدی مسدود است.

محور سی‌سخت – پادنا واقع در استان کهگیلویه و بویر‌احمد، از مورخ 15 مهر 97 تا اطلاع بعدی ‌به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

محور گنجنامه – تویسرکان‌، واقع در استان همدان‌، از مورخ 25 آبان 97 تا اطلاع بعدی‌، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

‌محور سروآباد – پاوه‌، واقع در استان کردستان‌، از مورخ 3 آذرماه 97 تا اطلاع بعدی‌، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

‌محور وازک – بلده، واقع در استان مازندران‌، از مورخ 12 دی 97 تا اطلاع بعدی‌، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

‌محور قدیم بستان-چذابه‌، واقع در استان خوزستان‌، از مورخ 22 اسفند 97 تا اطلاع بعدی‌، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

‌محور بندر ترکمن – سه راهی یساقی، واقع در استان گلستان‌، از مورخ 27 اسفند 98 تا اطلاع بعدی‌، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

‌محور آق قلا - گرگان، واقع در استان گلستان‌، از مورخ 27 اسفند 97 تا اطلاع بعدی‌، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

‌محور گمیشان– آق قلا، واقع در استان گلستان‌، از مورخ 4 فروردین 98 تا اطلاع بعدی‌، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

‌محور گمیشان– خواجه نفس، واقع در استان گلستان‌، از مورخ 4 فروردین 98 تا اطلاع بعدی‌، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

‌محور قدیم خرم آباد-پل دختر ، واقع در استان لرستان، از مورخ 5 فروردین 98 تا اطلاع بعدی‌، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

محور چاشم-خطیرکوه‌، واقع در استان سمنان‌، از مورخ 6 فروردین 98 تا اطلاع بعدی‌، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

‌محور اهرم-فراشبند‌، واقع در استان بوشهر‌، از ساعت 19 الی 7 صبح روز بعد  از مورخ 6 فروردین 98 تا اطلاع بعدی ، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

‌محور طرود-معلمان‌، واقع در استان سمنان، از مورخ 8 فروردین 98 تا اطلاع بعدی‌، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

‌محور خسرج-حمیدیه‌، واقع در استان خوزستان‌، از مورخ 9 فروردین 98 تا اطلاع بعدی‌، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

‌محور شوشتر-چغازنبیل‌ واقع در استان خوزستان‌، از مورخ 10 فروردین 98 تا اطلاع بعدی‌، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

‌محور آزادشهر - شاهرود‌، واقع در استان های گلستان و سمنان‌ از مورخ 10 فروردین 98 تا اطلاع بعدی‌، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

‌محور کوهدشت - گراب‌، واقع در استان لرستان‌، از مورخ 11 فروردین 98 تا اطلاع بعدی‌، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

‌محور ایلام - مهران‌، واقع در استان ایلام‌، از مورخ 11 فروردین 98 تا اطلاع بعدی‌، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

‌محور بروجرد – خرم آباد (شمال به جنوب)‌، واقع در استان لرستان‌، از مورخ 11 فروردین 98 تا اطلاع بعدی‌، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

‌محور دره شهر - پلدختر ، واقع در استان ایلام ، از مورخ 11 فروردین 98 تا اطلاع بعدی ، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود می باشد.

24-  محور پلدختر - کوهدشت‌، واقع در استان لرستان‌ از مورخ 12 فروردین 98 تا اطلاع بعدی‌، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

 محور آق قلا – اینچه برون‌، واقع در استان گلستان‌، از مورخ 12 فروردین 98 تا اطلاع بعدی‌، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

‌محور فشم (محدوده پل فلزی)‌، واقع در استان تهران‌، از مورخ 12 فروردین 98 تا اطلاع بعدی‌، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

‌محور کن – امامزاده داوود، واقع در استان تهران، از مورخ 12 فروردین 98 تا اطلاع بعدی‌، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

‌محور کمربندی دهلران‌، واقع در استان ایلام ، از مورخ 12 فروردین 98 تا اطلاع بعدی‌، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

‌محور نجم آباد - اشتهارد، واقع در استان البرز‌، از مورخ 13 فروردین 98 تا اطلاع بعدی‌، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

‌محور الیگودرز – شول آباد‌، واقع در استان لرستان‌، از مورخ 13 فروردین 98 تا اطلاع بعدی‌، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

‌محور کمربندی بستان‌، واقع در استان خوزستان‌، از مورخ 13 فروردین 98 تا اطلاع بعدی‌، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

‌محور شوش - فکه‌، واقع در استان خوزستان‌، از مورخ 13 فروردین 98 تا اطلاع بعدی‌، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود ‌است.

‌‌محور جوکار – آورزمان‌، واقع در استان همدان‌، از مورخ 16 فروردین 98 تا اطلاع بعدی، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

‌محور هراز، واقع در استان‌های مازندران و تهران‌، از مورخ 16 فروردین 98 تا اطلاع بعدی‌، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود ‌است.

‌محور ایلام – اسلام آباد‌، واقع در استان ایلام‌، از مورخ 16 فروردین 98 تا اطلاع بعدی‌، به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار