زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

برای پرداخت قبض جریمه رانندگی تا 5 روز صبر کنید

برای پرداخت قبض جریمه رانندگی تا 5 روز صبر کنید رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا گفت: هموطنانی که قبض جریمه رانندگی دریافت می‌کنند، فوری به دنبال پرداخت آن نباشند و تا ۵ روز صبر کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۰ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 22
کد خبر: ۷۸۴۹۷

به گزارش راهبرد معاصر سردار کمال هادیانفر، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا گفت:۶۰ درصد از همکارانم به صورت الکترونیکی و ۴۰ درصد از آن‌ها به صورت دستی متخلفان را جریمه و اعمال قانون می‌کنند و تا زمانی که دست افزارها کامل شوند، چاره‌ای نیست که تمام همکاران بتوانند به صورت سیستمی اعمال جریمه کنند.

او در ادامه بیان کرد: بخش زیادی از مشکلات تا پایان سال جاری حل خواهند شد و تلاش داریم که در اوایل سال آینده ۱۰۰ درصد همکارانم مجهز به دست افزار سپهر شوند تا این مشکل برطرف شود.

سردار هادیانفر گفت: آن دسته از هموطنانی که قبض جریمه دریافت می‌کنند به دنبال این نباشند که فورا جریمه خود را پرداخت کنند، لذا باید تا ۵ روز صبر کنند و وقتی اولین پیامک را که دریافت کردند با شناسه‌ای که برای آن‎ها ارسال می‌شود، می‌توانند پرداخت خود را انجام دهند.

برنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار