پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

آخرین اخبار از همسان‌ سازی حقوق بازنشستگان+ طرح جدید مجلس

تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تدوین طرحی، الزاماتی را برای دولت جهت اجرای قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 24
کد خبر: ۷۸۶۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد دنیامالی نماینده مجلس شورای اسلامی با انتقاد از وضع معیشتی و رفاهی بازنشستگان، اظهار کرد: امروز بازنشستگان، وضعیت مناسبی از لحاظ معیشتی و رفاهی ندارند که باید اقدامات حمایتی از این قشر بیش از گذشته، صورت گیرد.

 

وی افزود: بازنشستگان در تمام سطوح، اعم از لشگری و کشوری و تأمین اجتماعی باید مورد تکریم جامعه قرار گیرند، رسیدگی به وضع معیشتی و رفاهی بازنشستگان یکی از دغدغه‌های جدی نمایندگان دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی است که طرح‌هایی نیز در این راستا تهیه و تدوین شده است.

 

این نماینده مجلس تأکید کرد: رفع تبعیض میان بازنشستگان لشکری و کشوری با بازنشستگان تأمین اجتماعی و نیز ضرورت بازنگری در متناسب‌سازی حقوق و مزایای بازنشستگان از جمله دغدغه‌های نمایندگان مجلس است که در قالب طرحی، برای رسیدگی به این مسائل، برنامه‌ریزی و ضوابط آن مشخص شده است.

 

دنیامالی همچنین از طرح جدید تعدادی از نمایندگان مجلس برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در قالب برنامه ششم توسعه خبر داد و گفت: براساس این طرح، الزاماتی را برای اجرایی شدن این قانون در چارچوب برنامه ششم توسعه از سوی دولت مدنظر قرار داده‌ایم.

 

وی با بیان اینکه طرح مجلس برای اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان به‌صورت دوفوریتی تدوین شده است، اظهار کرد: تاکنون بیش از 40 تن از نمایندگان مجلس این طرح را امضا کرده‌اند که با اضافه شدن تعداد امضاها، این طرح در کمیسیون اجتماعی به‌عنوان کمیسیون اصلی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

 

این نماینده مجلس در پایان خاطرنشان کرد: طرح دوفوریتی مجلس برای اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، چندی پیش در یکی از جلسات علنی اعلام وصول شده است که برای تصویب نیز، به رأی اکثریت دوسوم نمایندگان مجلس نیاز دارد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده