پیش‌فروش سایپا از اول شهریور ۱۴۰۵؛ آریا اتوماتیک، پارس‌نوآ و دو کوییک در راه بازار واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟ خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد

توضیحات وزیر راه و شهرسازی درباره نحوه اجرای پروتکل‌های وزارت بهداشت در تعطیلات نوروز

توضیحات وزیر راه و شهرسازی درباره نحوه اجرای پروتکل‌های وزارت بهداشت در تعطیلات نوروز وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد که هر موضعی که از سوی وزارت بهداشت به عنوان پروتکل اعلام شود را اجرا می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۴ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 24
کد خبر: ۷۸۶۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در حاشیه جلسه هیئت دولت در گفت: وظیفه ما است که برای نوروز ناوگان و زیر ساخت هایمان مهیا باشد؛ وظیفه ما امادگی در این حوزه است، اما طبق ستاد کلی کرونا عمل می‌کنیم. هرچیزی که به عنوان پرتکل به ما بدهند همان را اجرا می‌کنیم.

 

وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: کسی که تست مثبت کرونا داشته باشد را در هیچ جا پذیرش نمی‌کنند، هیچ کسی حق نداد پروتکل‌ها را نقض کند. وزارت بهداشت در تمام مرز‌ها و پایانه‌های حملی و نقلی حضور دارد.

 

وی توضیحاتی در رابطه با محدودیت ظرفیت حمل و نقل عمومی کشور ارائه کرد و گفت: برنامه ما این است که برای هواپیما، قطار و اتوبوس با توجه به محدودیت‌های ایجاد شده مردم دچار کمبود صندلی نشوند.

 

اسلامی در رابطه با مسکن‌های تخریبی و تعمیری به جا مانده از زلزله سی سخت نیز اظهار کرد: کل خانه‌های تخریبی کم‌تر از ۷۰۰ دستگاه هستند. ۳۰۰۰ دستگاه هم منزل تعمیری است. ما به مردم در هنگام بروز حوادثی مانند زلزله می‌گوییم بیایند و همه وسایلی که می‌خواهند را جمع کنند و بعد آوار برداری را شروع می‌کنیم.

 

وی افزود: این آوار برداری از دیروز شروع شد و پرداخت بیست میلیون برای اسکان اضطراری هم شروع شده است. نکته مهم زمان بندی است که رئیس جمهور بر آن تاکید دارند. تعدادی از مسکن‌های تعمیری خیلی زود تا شب عید تحویل داده می‌شود. اما زمان تحویل منازل تخریبی به خود مالک و مشارکت کننده هم ربط دارد. فرایند اخذ وام و پروانه ساخت یک جا صورت می‌گیرد.

 

وزیر راه و شهرسازی در ارتباط با آخرین گزارش‌های اعلام شده از سوی وزارت راه و شهرسازی درباره سقوط هواپیمای اوکراینی اظهار کرد: گزارش‌های مربوطه در رابطه با بازخوانی هواپیمای اوکراینی را برای امریکا و فرانسه و کانادا و اوکراین ارسال کرده ایم.

 

وی در ادامه با بیان اینکه پروژه‌هایی که در مسکن مهر داشتیم را ادامه داده‌ایم، افزود: تا کنون ۳۳هزار واحد در مسکن مهر را ارائه دادیم و ۳۹ هزارتا باقی مانده تا با تحویلش پرونده مسکن مهر بسته شود. عمده این مسکن‌ها در رابطه با پرونده‌هایی است که عمدتا به دعوای تعاونی‌ها بر می‌گردد؛ در حال رفع مشکلات آن‌ها هستیم.
منبع: خبرگزاری ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار