موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد نشست قریب‌الوقوع الجولانی با نتانیاهو در کاخ سفید سخنگوی ارتش پاکستان: هیچ‌کس جرأت هدف قرار دادن برنامه هسته‌ای ما را ندارد

گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و کره جنوبی درباره پول‌های بلوکه شده

وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و کره جنوبی به‌صورت تلفنی در خصوص آخرین تحولات روابط دو کشور و دسترسی ایران به منابع مالی خود در بانک‌های کره‌ای بحث و تبادل نظر کردند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۳ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 24
کد خبر: ۷۸۷۱۵

به گزارش راهبرد معاصر  در تماس تلفنی امروز چهارشنبه «چانگ» وزیر خارجه کره جنوبی با محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان، دو طرف در مورد آخرین تحولات روابط دو کشور  تبادل نظر کردند.

ظریف ابراز امیدواری کرد این کشور در اسرع وقت دسترسی به منابع مالی بانک مرکزی در بانک های کره ای را فراهم کند.

وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد متاسفانه روابط دو کشور طی دو سال و نیم گذشته تحت تاثیر اقدام غیرقانونی بانکهای کره ای به ویژه در شرایط سخت شیوع کرونا و نیاز شدید مردم ایران به این منابع قرار گرفته است.

وزیر خارجه کره جنوبی نیز اظهار داشت انجام این مکالمه در شرایطی که صرفاً کمتر از 3 هفته از انتصاب وی به این سمت می گذرد، بیانگر اهمیتی است که کره جنوبی برای روابط با جمهوری اسلامی ایران قائل است و وی مصمم است که از همه توان خود برای حل مشکل منابع ارزی ایران نزد بانکهای کره ای استفاده کند.

وزیر خارجه کره با اشاره به کشتی توقیف شده کره ای، ضمن تشکر از اقدام جمهوری اسلامی ایران در آزادی خدمه، ابراز امیدواری کرد این کشتی هر چه سریعتر آزاد و به کشورش بازگردد.

 وزیر امور خارجه کشورمان توقیف کشتی را موضوعی فنی دانست که از سوی مراجع قضائی مورد رسیدگی قرار دارد. ایشان افزود دولت ایران در ارتباط با دسترسی کنسولی و فراهم آوردن کلیه تسهیلات و خدمات بهداشتی و رفاهی برای خدمه کشتی از هیچگونه کوششی دریغ ننموده است.
 
در خصوص آخرین تحولات برجام و اقدامات جمهوری اسلامی ایران در تعامل با آژانس بین المللی انرژی اتمی، طرف کره ای اظهار داشت که از ادامه گفتگوها بین اعضا برای بازگرداندن برجام حمایت می کند.

تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار