شوک بزرگ به پرسپولیس / بازیکن ازبک دیدار با تراکتور و الهلال را از دست داد جزئیات سقوط هواپیمای نظامی در کبودراهنگ: ۲ خلبان هواپیمای دچار صدمه جزئی شدند آتش سوزی گسترده در بیمارستان «مفتح» ورامین پرسپولیس با سرمربی ترک به توافق نهایی رسید / پیشنهاد ۲۰۰ میلیارد تومانی یک روز عزای عمومی در ترکیه به‌دلیل حادثه آتش‌سوزی دعوت علی‌اف از پزشکیان برای سفر به آذربایجان سبزی خوش عطری که مانند مولتی‌ویتامین عمل می‌کند رسانه عبری: ترامپ از قطر انتقام خواهد گرفت بن فرحان: باید از وقوع جنگ میان ایران و اسرائیل جلوگیری کنیم مسکو: ۷ پهپاد اوکراین بر فراز کریمه منهدم شدند داور بازی ذوب آهن و پرسپولیس محروم شد حمایت عربستان از حکومت جولانی / بن فرحان به بیروت می‌رود پسر قاضی مقیسه: قاتل منافق به بهانه عمل جراحی، برای آموزش ترور رفته بود العربیه: حماس برای اولین‌بار پس از ترور السنوار جانشین او در غزه را معرفی کرد تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش

بهبودیافتگان کرونا باز هم مبتلا می‌شوند؟

یک مطالعه رصدی بزرگ از مؤسسه ملی سلامت آمریکا(NIH) نشان داده است ابتلا به ویروس کووید-۱۹ می‌تواند حداقل برای چند ماه فرد را از عفونت مجدد محافظت کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۸ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 25
کد خبر: ۷۸۷۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، مطالعه جدیدی که اطلاعات بیش از سه میلیون نفر را بررسی کرده است، نشان می‌دهد که عفونت یا ابتلای مجدد به ویروس "SARS-CoV-۲"، ویروسی که موجب بیماری کووید-۱۹ می‌شود، هنوز بسیار نادر است.

 

این تحقیق تأیید می‌کند که یک آزمایش آنتی‌بادی مثبت در پی ابتلای اولیه می‌تواند با خطر بسیار کمتری نسبت به ابتلای دوم در آینده مرتبط باشد، با این حال هنوز مشخص نیست که این محافظت تا چه مدت ادامه دارد.

 

پس از عبور از موج بزرگ ابتلا به کووید-۱۹ در نیمه اول سال ۲۰۲۰، دانشمندان شروع به نظارت دقیق بر روی داده‌های این بیماری کردند تا دریابند که احتمال ابتلای انسان به این ویروس برای بار دوم چقدر است.

 

آزمایش طلایی "PCR" به طرز باورنکردنی به قطعات ویروس کرونا حساس است. به همین دلیل آزمایش "PCR" بیماران مبتلا شده به کووید-۱۹ تا ماه‌ها پس از بهبودی همچنان مثبت می‌شود.

 

در ماه اوت سال گذشته میلادی دانشمندان دانشگاه "هنگ کنگ" اولین مورد تایید شده از ابتلای مجدد به کرونا را گزارش کردند. از آنجا که این مورد خاص داده‌های ژنومی از هر دو عفونت را ارائه داد، محققان توانستند تأیید کنند که عفونت دوم یک سویه متفاوت از ویروس کرونا است.

 

اکنون با گذشت بیش از یک سال از ظهور این بیماری همه‌گیر، هنوز سوالاتی در مورد مدت زمان مصونیت به دنبال عفونت اولیه وجود دارد. بسیاری از محققان سعی کرده‌اند با اندازه‌گیری سطح آنتی‌بادی‌های ایمنی در بیماران پس از عفونت اولیه، پاسخی برای این سوال پیدا کنند.

 

چندین مورد از این بررسی‌های آنتی‌بادی نشان داد که سطح آن می‌تواند چند ماه پس از ابتلای اولیه به سرعت کاهش یابد. اما این معیار خاص نمی‌تواند به طور مستقیم با خطر عفونت مجدد معادل باشد، چرا که سیستم ایمنی بدن ما از تاکتیک‌های زیادی برای مبارزه با عفونت استفاده می‌کند و برخی از محققان معتقدند که ایمنی طولانی مدت در برابر کووید-۱۹ ممکن است به سادگی تنها با ردیابی سطح آنتی‌بادی قابل اندازه‌گیری نباشد.

 

نتایج این مطالعه حاکی از آن است که افرادی که سابقه قبلی آلودگی به ویروس کرونا را دارند، ۸۳ درصد کمتر احتمال دارد که برای بار دوم به این ویروس آلوده شوند و دوره محافظت به طور میانگین پنج ماه است.

 

"داگلاس لووی"، نویسنده این مطالعه جدید از مؤسسه ملی سرطان آمریکا یادآوری می‌کند که یافته‌های این مطالعه تنها می‌تواند نشان دهد که یک عفونت طبیعی کرونا ممکن است با ایمنی جزئی در برابر عفونت مجدد مرتبط باشد. وی می‌گوید بیماران بهبودیافته از کووید-۱۹ هنوز باید واکسینه شوند، زیرا مشخص نیست که این مصونیت طبیعی چه مدت می‌تواند دوام داشته باشد. ضمن اینکه نرخ بالقوه ابتلای مجدد از انواع جدید ویروس کرونا در این تحقیق جدید در نظر گرفته نشده است.

 

این مطالعه در مجله JAMA Internal Medicine منتشر شده است./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار