کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

ایران همه طرف‌ها در ارمنستان را به خویشتنداری و اجتناب از خشونت دعوت کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه به دقت در حال پیگیری تحولات ارمنستان هستیم، همه طرف‌ها در این کشور را به خویشتنداری و اجتناب از خشونت دعوت کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۵ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 25
کد خبر: ۷۸۸۲۷

به گزارش راهبرد معاصر «سعید خطیب زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امشب (پنجشنبه) در واکنش به تحولات اخیر در ارمنستان اظهار داشت: به دقت در حال پیگیری تحولات در این کشور هستیم.

سخنگوی وزارت امور خارجه تمامی طرف‌ها در ارمنستان را به خویشتنداری و اجتناب از خشونت دعوت کرد.

به گزارش فارس، امروز (پنجشنبه) «اونیک گاسپاریان» رئیس ستادکل ارتش ارمنستان به برکناری معاونش اعتراض و به همراه جمعی از معاونانش با انتشار بیانیه‌ای، استعفای نخست‌وزیر و کابینه دولت را خواستار شد.

دقایقی پس از انتشار این بیانیه، نخست‌وزیر ارمنستان، گاسپاریان را از سمت خود برکنار کرد و در حساب فیسبوک خود نوشت: «بیانیه رئیس ستادکل را تلاشی برای انجام کودتا درنظر می‌گیرم. از تمامی حامیان‌مان می‌خواهم به میدان جمهوری بیایند. به‌زودی به صورت زنده برای ملت سخنرانی می‌کنم».

با این حال چند ساعت پس از انتشار بیانیه ستادکل ارتش ارمنستان، حزب مخالف پاشینیان از آن اعلام حمایت کرد و آن را اقدامی توصیف کرد به بازی را تغییر خواهد داد.

تحولات ارمنستان واکنش برخی کشورها را به همراه داشت. 

سخنگوی دولت روسیه اعلام کرد: این کشور با نگرانی در حال پایش تحولات ارمنستان است، اما آن را جزء مسائل داخلی این کشور می‌داند.

«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه نیز در تماس تلفنی با همتای ارمنی خود، در خصوص حل‌ و فصل اختلافات داخلی ارمنستان به صورت مسالمت‌آمیز ابراز امیدواری کرد.

ترکیه هم تلاش برای کودتا در ارمنستان را محکوم کرد.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار