رئیس سازمان بهزیستی: ایران در سال ۱۴۳۰ سالخورده‌ترین کشور دنیا خواهد بود اطلاعیه پلیس درباره شایعه کشف بمب در ایستگاه مترو تجریش کشف جدید «جیمز وب» درباره قرص‌های پیش‌سیاره‌ای برخورد قضایی با عوامل مراسم جایزه طراحی داخلی ایران هشدار قرمز سازمان امداد و نجات هلال احمر به کوهنوردان تهرانی سازمان بهزیستی دیگر مجوزی برای احداث کمپ ماده ۱۶ نخواهد داد شیمی درمانی عامل ضعف جسمی شدید بازماندگان سرطان سینه انسداد جاده قدیم چالوس و ۳ محور فرعی مازندران ماجرای تجمع اعتراضی کارکنان شهرداری تکاب و مجروح شدن چند نفر چه بود؟ تداوم بارش برف و باران تا هفته آینده/ وقوع گرد و خاک در برخی نقاط تنبیه قاچاقچیان چوب متناسب با جرم به طبیعت جزئیات سهمیه‌ها و تعهدات در آزمون دستیاری تخصصی دندانپزشکی اعلام شد هواشناسی ایران ۱۶ اسفند؛ هشدار بارش شدید و طوفان در ۱۰ استان ثبت انفجاری بی‌سابقه در کهکشان همسایه با امضای شیمیایی خاص! باران و برف امشب می‌بارد؛ جمعه بهاری در راه تهران

سرپرستان خانوار سال گذشته چقدر یارانه دریافت کردند؟ / چه کسانی از لیست حذف می‌شوند

سرپرستان خانوار تا پایان سال ۱۳۹۷، نود و هفت مرحله یارانه دریافت کرده اند که برای هر یک از اعضای خانوار این رقم ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان است و دولت برنامه ریزی کرده تا در سال جدید افراد با بالای درآمد ۵ میلیون تومان را از لیست دریافت حذف کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 06
کد خبر: ۷۹۱۳

به گزارش راهبرد معاصر ، موضوع دریافت یارانه با توجه به اینکه بعد از ۸ سال رقم آن همچنان از ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان تغییر پیدا نکرده، ولی باز هم برای سرپرستان خانوار از اهمیت بالایی برخوردار است، تا جایی که هر خبری مبنی بر زمان واریز، قطع و یا سایر موضوعات مورد نظر آن‌ها خواهد بود.

 

به علاوه تا پایان سال ۱۳۹۷، نود و هفت مرحله یارانه ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان به حساب سرپرستان خانوار واریز شده است و در حال حاضر حدود ۷۷ میلیون و ۳۸۷ هزار نفر در هر ماه یارانه دریافت می‌کنند.

 

این در حالی است که طی حدود هشت سال هر مشمولی که بدون تغییر در صف دریافت یارانه نقدی بوده است تاکنون رقمی بالغ بر ۴ میلیون و ۴۱۳ هزار و ۵۰۰ تومان یارانه دریافت کرده است.

 

همچنین موضوع حذف یارانه دهک‌های پر درآمد جامعه با توجه به کسری بودجه بخش هدفمندی یارانه‌ها در سال‌های اخیر چندین بار از سوی دولت مطرح شده، ولی به علت نبود بانک اطلاعاتی کامل برای شناسایی افراد با درآمد بالا دولت و مجلس نتوانسته اند اقدام موثری در این زمینه انجام دهند و در هر نوبت این امر به تعویق افتاده است، ولی در پایان سال گذشته مجلس خبر از حذف یارانه افراد با درآمد بیش از ۵ میلیون تومان درماه داده است و مشخص نیز مطرح شدن این موضوع با وجود نبود اطلاعات دقیق از حساب افراد قرار است چگونه انجام شود.

 

در این رابطه رحیم زارع نماینده مجلس شورای اسلامی درباره حذف ۳ دهک یارانه بگیر در سال ۱۳۹۸، گفت: ۳ دهک بالای جامعه با توجه به حساب بانکی و اموالی که به نامشان ثبت شده است شناسایی می‌شوند.

 

وی در ادامه افزود: افرادی که حقوق بالای ۵ میلیونی می‌گیرند و هنوز یارانه دریافت می‌کنند، افرادی که فوت شده اند و هنوز یارانه دریافت می‌کنند جز ۳ دهک خواهند بود که حذف یارانه آن‌ها در حمایت از اشتغال و تولید و حمایت از خرید تضمینی گندم و بهداشت و سلامت هزینه خواهد بود.

 

بر اساس این گزارش، باید منتظر بود و دید حذف دهک‌های بالای جامعه در سال جدید چه زمانی اجرایی می‌شود و با توجه به ویژگی‌های مطرح شده برای خارج کرن افراد از لیست هدفمندی یارانه‌ها چه تعداد از میزان یارانه بگیران کاسته و چه مبلغی به سبد اشتغال و تولید و حمایت از خرید تضمینی گندم و بهداشت و سلامت افزوده خواهد شد.

ارسال نظر
آخرین اخبار