سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

کلاهبرداری پیامکی درپوشش قطع یارانه

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا به شهروندان نسبت به کلاهبرداری پیامکی درپوشش قطع یارانه هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 14
کد خبر: ۱۳۵۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ پاشایی در این باره گفت: کارشناسان پلیس فتا از طریق رصد فضای مجازی کشور و نیز گزارشات واصله دریافتند عده ای افراد مجرم و سودجو، با ارسال پیامک به هموطنان تحت عنوان جلوگیری از قطع یارانه نقدی به آدرس imanbalik.com مترصد اقدام در خواست کنندگان و هدایت آنها به سایت و درگاه جعلی بانکی با هدف سرقت اطلاعات کارت بانکی قربانیان و برداشت غیر مجاز از حساب آنان هستند.

 

وی با بیان اینکه با توجه به راه اندازی رمز دوم یکبار مصرف (OTP)که عملا دست یابی به اطلاعات حساب بانکی هموطنان از سوی مجرمان محدود خواهد شد، گفت: افراد کلاهبردار سودجو با اطلاع از مزیت برجسته این خدمات بانکی (OTP) ، طی ماه های اخیر فعالیت گسترده ای در خصوص دست یابی به اطلاعات کارت بانکی هموطنان آغاز کرده اند، که شهروندان بایستی ضمن هوشیاری، فریب این تبلیغات دروغین رانخورند.

 

وی خاطرنشان کرد: در صورتی که هموطنان به هر دلیلی با ورود به سایت مذکور و سایتهای مشابه نسبت به درج اطلاعات کارت بانکی خود اقدام کرده اند بایستی بلافاصله رمز دوم اینترنتی خود را تغییر دهند.

 

براساس گزارش سایت پلیس، معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا در خاتمه گفت: شهروندان، اخبار مربوط به هر گونه ارائه خدمات دولتی را صرفا از سوی مبادی رسمی پیگیری کرده در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را از طریق سایت رسمی پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir اعلام کنند.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر