اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

انصارالله یمن:دولت آمریکا به‌جای متجاوز، از یمنی‌ها می‌خواهد نبرد نکنند

انصارالله یمن:دولت آمریکا به‌جای متجاوز، از یمنی‌ها می‌خواهد نبرد نکنند عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن عملیات دیروز این کشور علیه مواضع عربستان سعودی را دقیق و مهم دانست و گفت که توقف این عملیات وابسته به توقف اقدامات ریاض است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 28
کد خبر: ۷۹۱۹۰

به گزارش راهبرد معاصر  «محمد البخیتی»، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن  عملیات تلافی‌جویانه این کشور علیه مواضع نظامی عربستان سعودی را دقیق دانست و  گفت که ریاض به این نتیجه رسیده است که توان مقابله با توانایی‌های موشکی یمن را ندارد.

این مقام یمنی یکشنبه شب در  گفت‌وگو با شبکه المیادین لبنان گفت که عملیات موشکی و پهپادی دیروز شنبه ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در خاک عربستان سعودی با عملیات‌ سابق تفاوت دارد؛ چرا که اهداف مهمی را هدف قرار داد.

ائتلاف سعودی شنبه‌شب مدعی دفع حملات پهپادی و موشکی به شهرهای ریاض، پایتخت و خمیس مشیط و جیزان (جنوب غربی عربستان) شد. ارتش یمن اعلام کرد که در این عملیات، یک موشک بالستیک و ۱۵ پهپاد تهاجمی به کار گرفته شده است.

عضو دفتر سیاسی انصارالله یمن در مورد ادامه این گونه عملیات نیز گفت که توقف این عملیات منوط به توقف حملات ائتلاف سعودی به یمن و لغو محاصره این کشور است و دولت نجات ملی و انصارالله آماده‌اند بعد از توقف این حملات درباره راه حل سیاسی بحث و گفت‌وگو کنند.

بخیتی از عربستانی‌ها خواست از مواضع نظامی دور باشند و در ادامه با دفاع از عملیات یمن علیه عربستان سعودی گفت که یمنی‌ها حق دارند این مواضع را هدف قرار دهند.

او گفت: «عربستان سعودی از ابتدای جنگ علیه یمن، هزاران غیرنظامی را کشته و این درحالی است که ارتش یمن به فکر جان و زندگی غیرنظامیان در عربستان است و اهداف نظامی را هدف قرار می‌دهد».

عضو دفتر سیاسی انصارالله یمن، محاصره این کشور توسط ائتلاف سعودی را خطرناک‌تر از حملات نظامی مستقیم این ائتلاف به یمن دانست و گفت که دولت جدید آمریکا بدون اینکه خواستار توقف حملات و لغو محاصره یمن باشد از یمنی‌ها می‌خواهد نبرد با ائتلاف سعودی را متوقف کنند.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار