تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

هیچ تضمینی در FATF برای گشایش‌های اقتصادی وجود ندارد

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: هیچ تضمینی برای گشایش‌های اقتصادی در ایران،‌ در FATF وجود ندارد و مجموع این کنوانسیون‌ها نیز همانند برجام برای ما خیری نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۶ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 01
کد خبر: ۷۹۲۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اعلام مخالفت خود به پیوستن ایران به کنوانسیون‌های FATF گفت: همانطور که برجام برای ما خیری نداشت، پیوستن به FATF هم برای ما خیری ندارد.

 

وی افزود: در FATF هیچ تضمینی برای کشایش اقتصادی در ایران وجود ندارد و نباید به این کنوانسیون‌ها دلخوش کرد.

 

وی اظهار داشت: غربی‌ها در موارد مختلف و از جمله برجام نشان دادند که به تعهداتشان پایبند نیستند و هیچ تضمینی برای انجام تعهدات از سوی آنها وجود ندارد.

 

پورابراهیمی خاطرنشان کرد: براساس مبانی دینی ما، مبارزه با فساد و پولشویی جزو اولویت‌های ماست و ما علاوه بر این، با هرگونه اقدام تروریستی و اقدامات جنگ‌طلبانه به شدت مخالفیم.

 

وی افزود: پیش از آنکه کنوانسیون‌های FATF متولد شوند، ما در کشورمان قانون مبارزه با پولشویی داشته‌ایم و سابقه مبارزه ما با پولشویی و تروریسم سالهای بیشتر از عمر این کنوانسیون‌هاست.

 

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: امروز ما در شرایط تحریم به سر می‌بریم و شفافیت اقتصادی در این وضعیت در واقع به معنای دادن اطلاعات اقتصادی کشور به دشمن است.

 

پورابراهیمی خاطرنشان کرد: علاوه بر این، سردمداران اصلی FATF که در قالب این کنوانسیون‌ها دم از مبارزه با تروریسم و مبارزه با پولشویی می‌زنند، خود حامیان اصلی تروریسم هستند و این کنوانسیون‌ها هدفی به صورت واقعی به دنبال مبارزه با تروریسم و پولشویی نیستند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار