وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

پاپ فرانسیس: سلاح‌های آمریکا و اروپا مقصر مرگ کودکان در جنگ است

رهبر کاتولیک‌های جهان از آمریکا و کشورهای اروپایی بابت فروش سلاح‌هایی که برای کشتن کودکان در مناطق جنگ‌زده به کار گرفته می‌شوند انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 07
کد خبر: ۷۹۲۴
به گزارش راهبرد معاصر ، «پاپ فرانسیس»، رهبر کاتولیک‌های جهان روز شنبه به نقش سلاح‌های آمریکا در مرگ کودکان در مناطق جنگ‌زده غرب آسیا شامل سوریه، یمن و افغانستان اشاره کرد.

به نوشته خبرگزاری آسوشیتدپرس، رهبر کاتولیک‌های جهان در یک سخنرانی در جمع دانش‌آموزان و معلمان «مرکز سان کارلو» در میلان گفته کشورهای متمول غربی با فروش سلاح‌ به مناطق درگیر جنگ، به درگیری‌ها در این مناطق دامن می‌زنند.

او همچنین گفته دلیل وجود این همه جنگ در دنیا این است که «افراد ثروتمند در اروپا و آمریکا سلاح‌هایی می‌فروشند که از آنها برای کشتن کودکان و مردم استفاده می‌شود.»

پاپ گفت بدون فروش این سلاح‌ها شاهد وقوع جنگ در کشورهایی نظیر افغانستان، یمن و سوریه نبودیم. او گفت: «کشوری که سلاح تولید کرده و می‌فروشد باید وجدانشان بابت مرگ هر کودک و نابودی هر خانواده در عذاب باشد.»

وی همچنین با اشاره به ضرورت استقبال از پناهنده‌ها و پذیرفتن آنها در جامعه، نگرانی‌های دولت ایتالیا درباره پناهنده‌ها و مهاجران را رد کرد. پاپ گفت اتباع خارجی را نمی‌توان مقصر بروز جرم در ایتالیا دانست زیرا جرائم منتسب به آنها از قبل هم در ایتالیا به وفور وجود داشته‌اند.

پاپ فرانیس گفت: «مافیا اختراع نیجریه‌ای‌ها نیست. مال ما است. همه ما احتمال مجرم شدن داریم. مهاجرها برای ما ثروت می‌آورند چون اروپا را مهاجران ساخته‌اند.»
ارسال نظر
آخرین اخبار