دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

عراقچی: تلاش برای تصویب قطعنامه در شورای حکام آژانس غیرسازنده است

معاون سیاسی وزیر امور خارجه با انتقاد شدید از عدم اقدام موثر طرف های اروپایی در زمینه اجرای تعهداتشان در برجام، هرگونه تلاش برای تصویب قطعنامه در شورای حکام آژانس را غیرسازنده و تهدید کننده فضای ایجاد شده برای دیپلماسی خواند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 01
کد خبر: ۷۹۲۸۹

به گزارش راهبرد معاصر چهارمین دور رایزنی‌های سیاسی ایران و اتریش امروز (دوشنبه) ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ به صورت مجازی با حضور «سید عباس عراقچی» معاون سیاسی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «پیتر لااونسکی» قائم مقام وزارت امور اروپایی و بین الملل اتریش برگزار شد.

در این نشست طرفین ضمن تاکید بر مناسبات تاریخی و دوستانه دو کشور، آخرین تحولات مربوط به برجام را به تفصیل مورد بحث و بررسی قرار دادند.

 سید عباس عراقچی لغو کامل تحریم های غیرقانونی و ظالمانه را شرط اساسی بازگشت کامل جمهوری ایران به اجرای تعهدات برجامی برشمرد. 

معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان ضمن انتقاد شدید از عدم اقدام موثر طرف های اروپایی در زمینه اجرای تعهداتشان، هرگونه تلاش برای تصویب قطعنامه در شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی را غیرسازنده و تهدید کننده فضای ایجاد شده برای دیپلماسی، به ویژه بعد از توافق اخیر ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی ارزیابی کرد. 

به گزارش فارس، خبرگزاری رویترز در این خصوص اعلام کرد علیرغم هشدارهای ایران و روسیه، تروئیکای اروپایی به دنبال حمایت از تلاش ضد ایرانی آمریکا در نشست شورای حکام برای تصویب قطعنامه علیه ایران هستند. (‌اینجا بخوانید)

گفتنی است سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز گفت:‌ وزیر امور خارجه در نشست امروز کمیسیون اعلام کرد که چنانچه در جلسه شورای حکام قطعنامه تخریبی علیه ایران صادر شود، ایران واکنش جدی نشان خواهد داد. 

* استقبال اتریش از توافق ایران و آژانس

قائم مقام وزارت امور خارجه اتریش با یادآوری مواضع کشورش در حمایت از برجام،  از توافق اخیر در جریان سفر گروسی مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به تهران استقبال و آن را فرصتی برای دیپلماسی خواند. 

پیتر لااونسکی آمادگی اتریش را برای هرگونه کمک به تقویت دیپلماسی در این مسیر اعلام کرد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر