آخرین وضعیت بیماری وبا در ایران، منطقه و جهان بیانیه دانشگاه تهران در محکومیت هتک حرمت پرچم جمهوری اسلامی ایران عیدی بازنشستگان کی واریز می‌شود؟ دادستان کل کشور: شکستن قداست مراکز علمی قابل قبول نیست وزیر علوم: توهین به نماد‌های ملی پذیرفتنی نیست/با آشوبگر در شورا‌های انضباطی برخورد می‌شود واریز بیش از ۷ هزار میلیارد ریال سود به حساب بازنشستگان فرهنگیان پلیس فتا: سرشماره پیامک مرتبط با ترامپ هک شده بود زمان ثبت نام آزمون سردفتری چه زمانی است؟ + شرایط و نحوه ثبت نام اینترنتی بارش در ۱۶ استان ادامه دارد؛ تهران هم بارانی می‌شود توضیحات آموزش و پرورش درباره یک خبر شبکه «منوتو» سد‌های خالی در انتظار تابستان؛ کاهش ۴۶ درصدی بارش‌ها رئیس دانشگاه صنعتی شریف: فضای دانشگاه محل تخلیه آرام اعتراضات است اخطار انضباطی دانشگاه شریف و بهشتی به دانشجویان شرکت کننده در تجمعات کشف محموله سلاح و مهمات جنگی در تایباد علت فوت دانشجوی در دانشگاه علم و صنعت مبلغ مستمری مددجویان بهزیستی ۱۴۰۵

فوت ۹ تهرانی بر اثر ابتلا به کرونا جهش یافته

فرمانده ستاد مقابله با کرونا کلانشهر تهران از فوت ۹ نفر به علت ابتلا به ویروس جهش یافته در استان تهران تاکنون خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۱ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 01
کد خبر: ۷۹۲۹۹

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا زالی در حاشیه جلسه ستاد مقابله با کرونا استان تهران در جمع خبرنگاران در خصوص آخرین وضعیت کرونا ویروس در استان تهران گفت: ظرف ۲۴ ساعت گذشته ۳۸۰ مورد بستری به دلیل ابتلا به کروناویروس داشته ایم که از این تعداد ۱۱۱ مورد در بخش مراقبت های ویژه بستری شدند. در مجموع ۲۱۱۲ بستری به دلیل ابتلا به این بیماری در استان تهران داریم که ۸۰۲ مورد در بخش مراقبت های ویژه بستری شده اند.

وی افزود: نسبت به روزهای گذشته در مراجعان سرپایی رشد مشاهده می شود و در حوزه بستری عادی و ویژه نسبت به هفته های قبل با ثبات مواجه هستیم. با توجه به شرایط کشور که سرشاخه هایی از جهش ویروس در نقاط مختلف یافت می شود باید بگوییم شرایط ناپایدار و شکننده است. لذا باید با ملاحظه و احتیاط بیشتری عمل کنیم.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا کلانشهر تهران با تاکید بر اینکه سرعت انتقال ویروس جهش یافته بسیار زیاد است،گفت: برای سفرهای نوروزی شاید لازم باشد در شاخص ها بازنگری داشته باشیم. یکی از شاخص ها رعایت شیوه نامه های بهداشتی است همچنین مجموعه افرادی که به صورت سرپایی مراجعه می کنند و از سوی دیگر افراد تست مثبتی که بدون علامت هستند و در ردیابی ها شناسایی می شوند همگی اینها شاید نشان از این باشد که باید در رنگ بندی تغییراتی ایجاد شود و ستاد ملی مقابله با کرونا در برخی سنجش ها بازنگری هایی انجام دهد.

وی تاکید کرد: در مورد سفرها نیز باید تحلیل مناسب تری داشته باشیم. شرایط این بیماری به گونه ای است که باید تحلیل ها به روز باشد و به صورت روزانه سنجش ها انجام شود. هر گونه تصمیم در مورد سفرها نیز معطوف به آخرین تحلیل ها باید باشد.

زالی اضافه کرد: با توجه به اینکه با پدیده جدید جهش ویروس مواجه هستیم باید نگاهی جدی به این موضوع در تصمیم گیری ها داشته باشیم. بر همین اساس شاید لازم باشد پروتکل ها و محدودیت های بیشتری در نظر گرفته شود.

وی در خصوص آخرین آمار ابتلا به ویروس کرونای انگلیسی در استان تهران نیز گفت: تا کنون ۱۲۸ مورد قطعی مبتلا به این ویروس جهش یافته شناسایی شده است و ۹ نفر نیز به صورت قطعی بر اثر ابتلا به جهش ویروسی فوتی داشتیم.

زالی تاکید کرد: در جهش این ویروس فاصله بدحال شدن بیماران بسیار کاهش پیدا کرده و در حقیقت زمان تبدیل بیمار به یک بیمار بدحال بسیار کوتاهتر شده است. لذا باید آماده باش بیشتری در حوزه کادر درمان داشته باشیم.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار