مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟

وضعیت کرونایی دماوند و فیروزکوه نارنجی شد

فرمانده ستاد مقابله با کرونای تهران گفت: دماوند و فیروزکوه امروز در وضعیت نارنجی قرار گرفتند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۰ - ۳۰ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 20
کد خبر: ۸۱۴۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا زالی عصر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با وجود آغاز سال جدید شیوع کرونا همچنان استمرار دارد و با تغییر رنگ‌هایی که ایجاد شده به خصوص در برخی از شهرهای استان تهران این موضوع به خوبی قابل مشاهده است.

 

زالی با بیان اینکه عدم توجه به پروتکل‌های بهداشتی در تغییر رنگ‌های کرونایی شهرها بسیار مؤثر است گفت: امروز شهرهای دماوند و فیروزکوه در زمره شهرهای نارنجی قرار گرفتند و می‌توان علت این تغییر رنگ را افزایش ترددها در این شهرها دانست.

 

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران عنوان داشت: افزایش سفرهای بین شهری سویه های مقاوم ممکن است تابلوهای شهری را تغییر دهد و تاکید مؤکد همچنان عدم سفرها و ترددها است.

 

وی در ادامه بیان اینکه شرایط کرونا بسیار ناپایدار است گفت: از همه مردممی خواهیم تأکیدات و پروتکل‌های بهداشتی را جدی بگیرند و سفرهای نوروزی را در صورت عدم ضرورت به خصوص به مقصد شهرهایی که در شرف تغییر رنگ هستند لغو کرده تا روند کاهشی شیوع ویروس را شاهد باشیم.

 

زالی بیان داشت: هم زمان با بالا رفتن میزان شیوع در خوزستان شاهد افزایش خوشه‌ای ویروس در شهرهای هم جوار آن نیز بودیم بنابراین به نظر می‌رسد رنگ بندی ها برای ۲ هفته قابلیت اتکا را ندارد./مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار