کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟  

۶ بیمار مبتلا به کرونای انگلیسی در کرمانشاه شناسایی شدند

شمار مبتلایان شناسایی شده به کرونای انگلیسی در کرمانشاه به شش نفر رسید.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۶ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 06
کد خبر: ۷۹۸۹۱

به گزارش راهبرد معاصر دکتر ابراهیم شکیبا رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه گفت: در آزمایشات انجام شده در آزمایشگاه‌های معاونت بهداشتی کرمانشاه، شش بیمار مبتلا به گونه جهش یافته کرونا موسوم به کرونای انگلیسی در استان کرمانشاه شناسایی شده است.

وی افزود: در بررسی های انجام شده از اطرافیان اولین بیمار مبتلا به این نوع ویروس، مشخص شد که دو فرزند ۱۲ و ۱۹ ساله این خانم نیز به کرونای انگلیسی مبتلا هستند.

شکیبا اظهار کرد: فرد دیگر مبتلا مردی ۵۳ ساله و گیلانغربی بوده که ساکن بندر امام خمینی(ره) است و برای مراسم خاکسپاری یکی از بستگانش به گیلانغرب مراجعه کرده است.

وی افزود: دیگر مبتلا مردی ۵۱ ساله و از کارکنان  بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی است که سابقه مسافرت نداشته و در تماس با مراجعان مرکز محل کارش به این ویروس مبتلا شده است که این خود زنگ خطر مهمتری است و نشان دهنده گسترش ویروس در میان مردم است.

شکیبا ادامه داد: خانمی ۳۹ ساله اهل کرمانشاه دیگر فرد شناسایی شده بوده که سابقه مسافرت سه روزه به سرابله ایلام داشته و دارای علائم شبیه سرماخوردگی شده و پس از چند روز مراجعه نموده و در حالی که هیچ بیماری زمینه ای نداشته است، پس از بستری در یکی از بیمارستان‌های شهر،خیلی سریع وارد وخامت اوضاع شده و متاسفانه جان خود را از دست داد.

به گفته شکیبا تمام افراد در معرض تماس مستقیم این افراد از جمله خانواده، همکاران و همسایه‌ها رهگیری شده و اقدامات لازم برای همه آنان در حال اجرا است.

شکیبا عنوان کرد: گسترش و چرخش ویروس انگلیسی در کرمانشاه برای همه ساکنان استان، هشدار و اعلام خطر بوده  و لازم است با تشدید مراقبت های بهداشتی هرچه سریعتر خود را از معرض ابتلا به این گونه ویروس نجات دهند.

ایسنا

ارسال نظر