کاهش دمای هوا به زیر ۱۰ درجه در تابستان؛ سیلاب در کمین ۷ استان شهردار ایلام بازداشت شد جزییات فعالیت میادین تره بار تهران در ایام مراسم تشییع اعلام شد/ میادین در این تاریخ بسته هستند جست‌وجوی صوتی پیشرفته به جیمیل آمد هشدار به بازنشستگان؛ مراقب کلاهبرداران تلفنی باشید اختلال گسترده جی پی اس در کشور؛ تهران بیشتر از شهر‌های دیگر تحت تاثیر است پیش‌بینی هواشناسی و ورزش باد شدید در نقاط مختلف کشور؛ رگبار باران در این استان‌ها هشدار رگبار باران و سیلاب برای ۲۰ استان / اطلاعیه هواشناسی در خصوص وضعیت جوی روز‌های آینده تغییر سهمیه‌های کنکور به امسال نمی‌رسد / ۶۰ درصد قبول شدگان پزشکی دارای سهمیه هستند این ۱۷ استان منتظر باران رگباری باشند تمام اموال ساعدی‌نیا در این شهر توقیف شد+ جزئیات خبر جدید درباره امتحانات دانشجویان دانشگاه تهران تاریخ دقیق واریز پاداش استمرار خدمت فرهنگیان تیر ۱۴۰۵ این ادارات ۲ ساعت زودتر تعطیل می‌شوند/ کارمندان دولت بخوانند گزارش رسمی بیمارستان شهدای تجریش از روند بستری و شهادت دکتر کمال خرازی دادستان تهران: کیفرخواست پروندهٔ «رضا پهلوی» و عوامل «اینترنشنال» و «من‌وتو» صادر شد

آزمون جایگزین برای معلمانی که در آزمون استخدامی رد شدند+ جزئیات و زمان آزمون معلمان

آزمون جایگزین برای معلمانی که در آزمون استخدامی رد شدند+ جزئیات و زمان آزمون معلمان وزیر آموزش و پرورش گفت: معلمانی که در آزمون استخدام امسال پذیرفته نشده‌اند و یا به هر دلیلی موفق به شرکت در آن نشده‌اند می‌توانند در این آزمون که شاید بهار سال آینده برگزار شود شرکت کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 02
کد خبر: ۷۹۳۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش گفت: شاخص‌های شرکت در آزمون استخدامی معلمان تفاوتی نکرده است و معلمان حق التدریس بعد از سال ۹۱ و نهضتی‌های فعال قبل از سال ۹۲ می‌توانند در این آزمون شرکت کنند.

 

وی افزود: مرحله اول حق التدریس معلمان ماه گذشته پرداخت شد و سازمان برنامه و بودجه به ما وعده داده است که بعد از پرداخت حقوق اسفند که در چند روز آینده خواهد بود مرحله دوم حق التدریس معلمان نیز پرداخت شود.

 

وزیر آموزش و پرورش به رتبه بندی معلمان نیز اشاره کرد و گفت: لایحه رتبه بندی معلمان در جلسه فردا یا هفته آینده هیأت دولت مطرح می‌شود و پس از تصویب به مجلس ارائه خواهد شد.

 

حاجی میرزایی از خرید مجدد اردوگاه شهید باهنر تهران خبر داد و افزود: اردوگاه شهید باهنر در سال‌های گذشته به صورت اجاره به شرط تملیک واگذار شده بود.

 

وی خاطرنشان کرد: با پرداخت ۶ هزار میلیارد تومان این اردوگاه دوباره خریداری شد که آخرین قسط آن در ماه گذشته پرداخت و سند این اردوگاه به نام آموزش و پرورش صادر شد. اردوگاه شهید باهنر بخشی از تاریخ تعلیم و تربیت ایران است و بسیاری از دانش آموزان از این اردوگاه خاطرات خوبی دارند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار