هشدار بارش‌های رگباری و وزش باد شدید در 25 استان دستگیری عامل ارتباطی شبکه‌های معاند در تهران آخرین وضعیت جاده‌های شمالی/ ترافیک سنگین در جاده چالوس و هراز نامجو برگشت که بماند یا بخواند؟ نتایج امتحانات نهایی اعلام شد؛ آغاز مهلت ۷۲ ساعته اعتراض / آغاز امتحانات شهریور از چهاردهم سرکرده شبکه تراستی دستگیر و روانه زندان شد / جزییات میادین میوه و تره‌بار تهران یکشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۵ باز است؟ طلب عجیب داروخانه‌های تهران از بیمه‌ها! داروخانه‌های تهران تعطیل می‌شوند؟ رسیدگی به ۲.۵ میلیارد یورو پرونده تراستی در دادگستری تهران جاده چالوس از ۹ صبح جمعه یکطرفه شد اولویت رئیس جدید سازمان زندان‌ها؛ سازماندهی زندانیان و بازگشت به جامعه وضعیت آب و هوای کشور تا پایان هفته اعلام جزییات محدودیت‌های ترافیکی تا ۹ شهریورماه چرا استارلینک هنوز نمی‌تواند جای اینترنت موبایل را بگیرد؟ / محدودیت بزرگ ارتباط گوشی با ماهواره نتایج کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزییات ثبت نام پذیرفته شدگان 

آزمون جایگزین برای معلمانی که در آزمون استخدامی رد شدند+ جزئیات و زمان آزمون معلمان

آزمون جایگزین برای معلمانی که در آزمون استخدامی رد شدند+ جزئیات و زمان آزمون معلمان وزیر آموزش و پرورش گفت: معلمانی که در آزمون استخدام امسال پذیرفته نشده‌اند و یا به هر دلیلی موفق به شرکت در آن نشده‌اند می‌توانند در این آزمون که شاید بهار سال آینده برگزار شود شرکت کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 02
کد خبر: ۷۹۳۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش گفت: شاخص‌های شرکت در آزمون استخدامی معلمان تفاوتی نکرده است و معلمان حق التدریس بعد از سال ۹۱ و نهضتی‌های فعال قبل از سال ۹۲ می‌توانند در این آزمون شرکت کنند.

 

وی افزود: مرحله اول حق التدریس معلمان ماه گذشته پرداخت شد و سازمان برنامه و بودجه به ما وعده داده است که بعد از پرداخت حقوق اسفند که در چند روز آینده خواهد بود مرحله دوم حق التدریس معلمان نیز پرداخت شود.

 

وزیر آموزش و پرورش به رتبه بندی معلمان نیز اشاره کرد و گفت: لایحه رتبه بندی معلمان در جلسه فردا یا هفته آینده هیأت دولت مطرح می‌شود و پس از تصویب به مجلس ارائه خواهد شد.

 

حاجی میرزایی از خرید مجدد اردوگاه شهید باهنر تهران خبر داد و افزود: اردوگاه شهید باهنر در سال‌های گذشته به صورت اجاره به شرط تملیک واگذار شده بود.

 

وی خاطرنشان کرد: با پرداخت ۶ هزار میلیارد تومان این اردوگاه دوباره خریداری شد که آخرین قسط آن در ماه گذشته پرداخت و سند این اردوگاه به نام آموزش و پرورش صادر شد. اردوگاه شهید باهنر بخشی از تاریخ تعلیم و تربیت ایران است و بسیاری از دانش آموزان از این اردوگاه خاطرات خوبی دارند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار