خبر مهم نماینده مجلس درباره قانون جدید مهریه؛ مجازات برای این مردان که طلاق می‌خواهند ارتقای رتبه معلمان مدارس محروم، روستایی و استثنایی از مهر امسال پای دادستانی به کلیپ غیراخلاقی بازیکن ملوان کشیده شد/ تشکیل پرونده قضایی چین ویزای جدیدی برای جذب نخبگان فناوری جهان معرفی کرد نارضایتی وزیر آموزش و پرورش از وضعیت سرانه آموزشی در این استان مشخصات دوربین گلکسی S26 و S26 پلاس سامسونگ + ظرفیت باتری جزییات تعطیلی مدارس استان تهران فردا سه شنبه ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۴ شاخص آلودگی هوا تهران امروز دوشنبه ۱۹ آبان فروش طرح ترافیک به مدت ۴۸ ساعت در پایتخت ممنوع شد کارکنان دارای بیماری زمینه‌ای در۱۰شهرستان تهران می‌توانند دورکاری کنند مدارس و ادارات تهران فردا دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ نحوه امتیازدهی در آیین‌نامه جدید رتبه بندی معلمان تذکر نماینده مجلس در خصوص وضعیت معلمان و آموزش و پرورش + فیلم اطلاعیه فوری تعطیلی مدارس برخی استان‌ها تا آخر هفته؛ آلودگی به مرز هشدار رسید بازداشت عضو شورای شهر دورود به اتهام دریافت رشوه قوه قضاییه اظهارات رسایی را تکذیب کرد؛ دادستان برکنار شده هیچ سمتی در دستگاه قضایی ندارد

آزمون جایگزین برای معلمانی که در آزمون استخدامی رد شدند+ جزئیات و زمان آزمون معلمان

وزیر آموزش و پرورش گفت: معلمانی که در آزمون استخدام امسال پذیرفته نشده‌اند و یا به هر دلیلی موفق به شرکت در آن نشده‌اند می‌توانند در این آزمون که شاید بهار سال آینده برگزار شود شرکت کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 02
کد خبر: ۷۹۳۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش گفت: شاخص‌های شرکت در آزمون استخدامی معلمان تفاوتی نکرده است و معلمان حق التدریس بعد از سال ۹۱ و نهضتی‌های فعال قبل از سال ۹۲ می‌توانند در این آزمون شرکت کنند.

 

وی افزود: مرحله اول حق التدریس معلمان ماه گذشته پرداخت شد و سازمان برنامه و بودجه به ما وعده داده است که بعد از پرداخت حقوق اسفند که در چند روز آینده خواهد بود مرحله دوم حق التدریس معلمان نیز پرداخت شود.

 

وزیر آموزش و پرورش به رتبه بندی معلمان نیز اشاره کرد و گفت: لایحه رتبه بندی معلمان در جلسه فردا یا هفته آینده هیأت دولت مطرح می‌شود و پس از تصویب به مجلس ارائه خواهد شد.

 

حاجی میرزایی از خرید مجدد اردوگاه شهید باهنر تهران خبر داد و افزود: اردوگاه شهید باهنر در سال‌های گذشته به صورت اجاره به شرط تملیک واگذار شده بود.

 

وی خاطرنشان کرد: با پرداخت ۶ هزار میلیارد تومان این اردوگاه دوباره خریداری شد که آخرین قسط آن در ماه گذشته پرداخت و سند این اردوگاه به نام آموزش و پرورش صادر شد. اردوگاه شهید باهنر بخشی از تاریخ تعلیم و تربیت ایران است و بسیاری از دانش آموزان از این اردوگاه خاطرات خوبی دارند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار