بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد

گروسی: جلسه فنی با ایران برای ماه آینده برنامه‌ریزی شده است

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت که ایران و آژانس در اوایل ماه آوریل (اواسط فرودین) در تهران نشست‌های فنی برگزار خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 04
کد خبر: ۷۹۶۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت که در اوایل ماه آوریل ماه آینده میلادی (اواسط فروردین) گفتگوهای فنی مابین آژانس و ایران در تهران برگزار خواهد شد و تهران نیز از برگزاری نشست فنی در ابتدای آوریل آینده استقبال کرده است.

 

وی در ادامه افزود: ما به ایرانیان گفته‌ایم که برای یافتن راه حل‌ها و توضیحات باید پشت میز بنشینیم تا در مورد مسائل فنی بحث کنیم.

 

مدیرکل گفت که در نتیجه مشورت‌های فشرده‌ای که با ایران داشته است،‌ تهران ضمن استقبال از ابتکار وی پذیرفته است که در تلاشی متمرکز با هدف روشن کردن برخی مسائل با آژانس مشارکت داشته باشد.

 

گروسی همچنین گفت: در صدد هستیم تا گزارش خود درباره ایران را در نشست بعدی در ماه ژوئن به شورای حکام آژانس ارائه دهیم.

 

مدیرکل آژانس گفت: این امکان وجود دارد که با گفتگو درباره موضوعات برجسته به وضعیت بهتری با ایران برسیم.

 

گروسی اظهار داشت: ما به شورای حکام اطلاع داده‌ایم که ایران مقدار کمی فلز اورانیوم تولید کرده است و البته اطلاعات بیشتری در این باره نداریم.

 

مدیرکل آژانس در ادامه افزود: ما تمام سئوالات را برای مقامات ایرانی مطرح خواهیم کرد و سپس خواهیم دید که همکاری آنها با آژانس چگونه خواهد بود.

 

برخی رسانه‌ها در روزهای گذشته گزارش دادند که آمریکا و سه کشور اروپایی باقی‌مانده در برجام قصد دارند تا پیش‌نویس قطعنامه‌ای را به شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ارائه کنند که در آن از ایران به دلیل توقف اقدامات داوطلبانه تحت برجام انتقاد شده است.

 

غریب آبادی سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین روز پنجشنبه گفت: در اثر تلاش‌های گسترده دیپلماتیک، فرایند صدور قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام متوقف شد./ تسنیم

ارسال نظر