لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

معاون بایدن: تعهد آمریکا در قبال امنیت اسرائیل تزلزل‌ناپذیر است

معاون رئیس‌جمهور آمریکا با اشاره به تماس تلفنی خود با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بر تعهد تزلزل‌ناپذیر «جو بایدن» و خود بر تأمین امنیت این رژیم تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 05
کد خبر: ۷۹۶۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  «کامالا هریس» معاون «جو بایدن» رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا بر تعهد راسخ خود و بایدن در قبال تأمین امنیت رژیم صهیونیستی تأکید کرد.

 

معاون رئیس‌جمهور آمریکا در خصوص تماس تلفنی بامداد امروز (جمعه) خود با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در پیامی که در صفحه توییتری خود منتشر کرد، گفت: «من با (بنیامین) نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل گفت‌وگو کردم».

 

وی با تأکید بر تعهد تزلزل‌ناپذیر ایالات متحده در قبال امنیت رژیم صهیونیستی ادامه داد: «رئیس‌جمهور ایالات متحده و من در تعهد خود در قبال امنیت اسرائیل بی‌تردید و تزلزل‌ناپذیر هستیم».

 

هریس درباره محور گفت‌وگوی تلفنی خود با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی توضیح داد: «ما در خصوص کووید-۱۹، همکاری در زمینه ایران، روابط گرم اسرائیل با کشورهای عرب (حاشیه خلیج فارس) و پیشبرد و توسعه صلح و رفاه برای اسرائیلی‌ها و فلسطینیان گفت‌وگو کردیم».

 

پیش از این نتانیاهو نیز در صفحه توییتر خود ضمن اعلام خبر گفت‌وگوی تلفنی خود با معاون بایدن، از موضوع ایران بعنوان یکی از محورهای اصلی گفت‌وگو با هریس یاد کرده بود.

 

نتانیاهو در این گفت‌وگوی تلفنی با تأکید بر موضع ضدایرانی رژیم صهیونیستی تأکید کرده بود که از هرگونه تلاش ایران برای دستیبابی به تسلیحات اتمی جلوگیری خواهد کرد.

 

ادعای نتانیاهو در شرایطی مطرح شده است که رژیم صهیونیستی تنها دارنده تسلیحات اتمی در منطقه غرب آسیا بوده و با وجود آنکه ایران عضو پیمان منع گسترش تسلیحات هسته‌ای است اما رژیم صهیونیستی عضو این پیمان نبوده و به بازرسان آژانس  بین‌المللی انرژی اتمی اجازه بازدید از تاسیسات هسته‌ای خود را نمی‌دهد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار