هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا

زالی:خوشه‌های کرونای انگلیسی در تهران شکل گرفته است

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان شهر تهران با تاکید بر لزوم اجتناب از سفر در ایام نوروز، گفت: تقریبا در همه بخش‌های تهران بارقه‌های شکل‌گیری خوشه‌های ناشی از کرونای انگلیسی را می‌بینیم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۱ - ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 18
کد خبر: ۸۱۲۷۷

به گزارش راهبرد معاصر دکتر علیرضا زالی گفت: در حال حاضر ۲۲۸۲ بیمار مبتلا به کرونا در بخش‌های بیمارستانی اختصاص داده شده به کرونا در تهران بستری هستند که از این تعداد حدود ۷۸۰ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند. همچنین تعداد بیماران جدید کرونای بستری شده در بخش‌های عادی و ویژه در ۲۴ ساعت اخیر در تهران بالغ بر ۳۸۰ بیمار است که از این تعداد ۱۲۲ بیمار مستقیما در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شده‌اند.

وی افزود: متاسفانه در ۲۴ ساعته گذشته ۱۶ نفر از شهروندان تهرانی بر اثر کرونا فوت کردند و تعداد بیماران بدحالی که روی دستگاه هستند، در مجموع بخش‌های مراقبت ویژه ما ۱۶۸ بیمار است و ۳۹ بیمار جدید هم در ۲۴ ساعت گذشته به دلیل بدحالی به اینتوبه نیاز پیدا کردند.

زالی درباه وضعیت کرونای انگلیسی در تهران، ‌گفت: متاسفانه تقریبا در همه بخش‌های تهران بارقه‌های شکل‌گیری خوشه‌های ناشی از کرونای انگلیسی را می‌بینیم. بیشتر آنچه تاکنون حاصل شده، ‌تمرکز انتشاری واریانت جهش‌یافته در مناطق مرکزی، جنوبی و بخشی از مناطق شرقی تهران است. در طول یک هفته گذشته بر اساس مراجعینی که از بیمارستان‌ها استخراج کردیم و محل سکونت افرادی که مشخص شد به ویروس جهش‌یافته مبتلا هستند، تمرکز ویروس در مناطق مرکزی، جنوبی و بخشی از شرق شهر تهران بوده است.

وی تاکید کرد: مهمترین مساله اجتناب از سفر است. به ویژه اینکه در حال حاضر در ۲۹ استان کشور شاهد ویروس‌ جهش‌یافته هستیم و ممکن است با یک اختلاط سویه‌های مختلف ویروس در اقصی نقاط کشور مواجه شویم. از آنجایی که اکثر مبداء سفری در نوروز از استان تهران به سمت سایر مناطق کشور است، ‌به اقصی نقاط کشور رفته و در معرض مواجه با ویروس‌های جدید هستند و وقتی به تهران برگردند، کلکسیونی از سوش‌های متفاوت ویروس در تهران را خواهیم داشت و طبیعتا می‌توانیم هفته‌های سختی را در هفته سوم و چهارم فروردین ماه داشته باشیم.

مشرق

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار