فرزین: تمام اولویت‌های ارزی دستگاه‌های مختلف را تا پایان سال با سرعت تامین می‌کنیم ۱۶ هزار تن میوه و ۱۲۰۰ تن خرما ذخیره شد توزیع برنج در شبکه رسمی قطع می‌شود؟ ۳۳ شرکت غیرمجاز فروش بلیت هواپیما تعلیق شد واکنش دیوان محاسبات به اظهارات وزیر راه مبنی بر اینکه موجودی ما صفر است: موجودی حساب‌های این وزارتخانه بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان است حداکثر قیمت مصرف‌کننده هر کیلو برنج داخلی طارم و هاشمی ۱۳۰هزار تومان تعیین شد پرواز لوفت‌هانزا دقایقی پیش در ایران به زمین نشست فرزانه صادق: باید مجوز ایرلاین‌هایی که پاسخگو نیستند باطل شود آماده واریز سود سهام عدالت باشید / جزئیات واریز سود سهام عدالت سبد معیشت خانوار کارگری با احتساب تورم بهمن،۲۴ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان تعیین شد تمدید مهلت واریز وجه پیش‌فروش سکه تحویل ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴ احتمال جیره‌بندی آب در تهران قوت گرفت قیمت مصوب آش و حلیم در ماه رمضان اعلام شد عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی امروز واریز می‌شود دولت مصوبه کالابرگ ۶۰ میلیون ایرانی را ابلاغ کرد

هشدار به استخراج‌ کنندگان رمز ارز در منازل

رجبی مشهدی گفت: تولید رمز ارز در منازل خطراتی دارد و جریمه سنگین برای استخراج‌کنندگان آن تعیین شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۴ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 09
کد خبر: ۸۰۲۲۹

به گزارش راهبرد معاصر رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق در برنامه پیگیری  شبکه خبر از کشف ۳۰۰ مگاوات رمز ارز غیر مجاز در کشور خبر داد و تصریح کرد:  تولید رمز ارز در کشور  تنها با رعایت ضوابط و مقررات مجاز است در غیر اینصورت با آن برخورد می شود.

او  به استخراج کنندگان رمز ارز در منازل هشدار داد و گفت: تولید رمز ارز در منازل با خطراتی همچون مصرف برق بیش از حد و فشار به ترانس و در نهایت آسیب به سیم کشی ساختمان و آتش سوزی همراه است.

 رجبی مشهدی تاکید کرد: جریمه سنگین برای استخراج کنندگان رمز ارز در منازل مسکونی علاوه بر ضبط این دستگاه‌ها و تحویل به مراجع قضایی تعیین شده است و ما هم این مراکز را شناسایی و با آنها برخورد می کنیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه نصب این دستگاه‌ها در منازل سبب بروز خسارت به وسایل داخل واحد مسکونی و همچنین همسایگان و شبکه برق می‌شود گفت: درصورت شناسایی این گروه از استخراج کنندگان رمز ارز، برق واحد متخلف به نرخ برق صادراتی که رقم بسیار بالایی است، محاسبه می‌شود.

او گفت: امیدواریم با همکاری مردم و شناسایی مراکز غیرمجاز،  مشکلی در تامین برق پایدار پیش نیاید.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر