نرخ ارز در مرکز مبادلات امروز یکشنبه ۲۱ تیر اطلاعیه توانیر در مورد برنامه خاموشی‌های تابستان ۱۴۰۵ جزییات تازه درباره تغییر در نحوه سوخت‌گیری/ چرا کارت سوخت به کارت بانکی منتقل نشد؟ جزئیات حراج شمش طلا تیر ۱۴۰۵ فروش فوری و فوق العاده ۹ محصول ایران خودرو بدون قرعه کشی تیر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام طرح‌های عادی، جوانی جمعیت و خودرو‌های فرسوده کدام بانک‌ها ارز اربعین می‌فروشند؟ تحول در محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی + جزییات آخرین وضعیت اختلال بانکی ۲۱ تیر؛ زمان بازگشت کامل خدمات اعلام شد علت ریزش سنگین بورس چیست؟ علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات 

آیا در روزهای آینده هم برق قطع می شود؟

آیا در روزهای آینده هم برق قطع می شود؟ سخنگوی صنعت برق کشور گفت: اگر مردم تنها ۱۰ درصد در مصرف برق و گاز صرفه جویی داشته باشند دیگر شاهد خاموشی نخواهیم بود و خط قرمز صنعت برق عدم اعمال خاموشی برنامه ریزی شده به بخش خانگی و بیمارستان ها است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۲ - ۲۴ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 13
کد خبر: ۷۳۹۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ مصطفی رجبی مشهدی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه علی رغم همکاری های وزارت نفت در تامین گاز، نیروگاه ها به دلیل افزایش مصرف برق و گاز در بخش خانگی و تجاری با محدودیت هایی در تامین سوخت مواجه شدند، اظهار کرد: علت اینکه نتوانستیم خاموشی برق را اطلاع رسانی کنیم این بود که خاموشی ها مقطعی و غیر قابل پیش بینی بودند.

 

رجبی مشهدی افزود: اگر مشترکان در مصرف برق و گاز صرفه جویی داشته باشند مشکل حل خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه مشترکان می توانند تنها با ۱۰ درصد صرفه جویی و ایجاد راهکارهای ساده در گذر از این شرایط همکاری داشته باشند، تصریح کرد: خاموش کردن روشنایی های غیر ضروری و مواردی از این قبیل می تواند در صرفه جویی سوخت به ما کمک کند.

 

سخنگوی صنعت برق کشور با بیان اینکه هدف صنعت برق عدم اعمال خاموشی به بخش خانگی است، گفت: این اتفاق اجتناب ناپذیر بود و در تهران و برخی از مناطق کشور محدودیت هایی اعمال شد.

 

رجبی مشهدی با بیان اینکه خط قرمز ما عدم خاموشی به بخش خانگی و مراکز حساس نظیر بیمارستان هاست و در عین حال از مردم می خواهیم صرفه جویی کنند، اظهار کرد: برای عبور از این شرایط برنامه هایی برای محدودیت مشترکان پر مصرف در نظر گرفته شده است.

 

وی با بیان اینکه در این مدت رمزارزهای غیر مجاز را شناسایی میکنیم و با آن ها برخورد جدی خواهیم کرد، گفت: در مجموع باید گفت که تعداد استخراج کنندگان رمز ارز چندان نیست و اگرچه تاثیر چندانی در این شرایط ندارند ولی حتما محدود خواهند شد.

 

سخنگوی صنعت برق کشور با بیان اینکه مردم با کاهش مصرف گاز و برق به ما کمک کنند اظهار کرد: تلاش ما رفع شرایط فعلی است و اکنون نیازمند همکاری مردم برای حل این مساله هستیم.

 

رجبی مشهدی با بیان اینکه در شرایط فعلی ۲۰ هزار مگاوات از ظرفیت فعلی نیروگاه ها به دلیل عدم نیاز و یا تعمیرات خارج از سرویس است، گفت: در صنعت برق سوخت گاز و گازوییل را تبدیل به برق میکنیم و اگر مردم صرفه جویی داشته باشند می توانیم سوخت بیشتری دریافت و برق تولید کنیم.

 

به گفته وی هیچ بنایی بر ادامه خاموشی ها نیست و تمام تلاش ما رفع خاموشی های فعلی است و امیدواریم با همکاری مردم این مشکل حل شود./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار