«گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد

تکذیب عادی‌سازی روابط عراق با اسرائیل

تکذیب عادی‌سازی روابط عراق با اسرائیل دفتر ریاست جمهوری عراق به یک توییت رسانه ای واکنش نشان داد و مصاحبه منتسب به برهم صالح مبنی بر توافق با رژیم صهیونیستی در صورت موافقت فلسطین را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۵ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 09
کد خبر: ۸۰۲۳۸

به گزارش راهبرد معاصر ساعتی پیش اسکای نیوز در یک توییت مدعی شد برهم صالح رییس جمهوری عراق در مصاحبه ای از احتمال توافق با رژیم صهونیستی در صورت هماهنگی فلسطین سخن گفته است.

سخنگوی ریاست جمهوری عراق در واکنش به این توییت گفت: صفحات رسانه های اجتماعی سخنانی جعلی منتسب به رئیس جمهوری را منتشر کردند مبنی بر اینکه عراق آماده است با هماهنگی فلسطینی ها با اسرائیل توافقنامه صلح امضا کند در حالی که ما تأکید می کنیم آنچه در حال پخش است کاملاً نادرست است و این سخنان جعلی است ، ما از رسانه ها می خواهیم دقیق و معتبر باشند و اطلاعات را از منبع رسمی بگیرند ، در غیر این صورت انتشار این اخبار بدون بررسی دقیق برای توهین و ایجاد هرج و مرج و برای اهداف مشکوک صورت می گیرد.

صفحه توییتری اسکای نیوز این توییت را دقایقی پس از انتشار حذف کرد.

این مطالب پس از دقایقی در رسانه های عراق بازتاب داشت و از این روی مورد توجه قرار گرفت که در دیدار پاپ با آیت الله سیستانی ایشان بر احقاق حق ملت فلسطین تاکید کرده و لزوم دست کشیدن قدرت های دنیا از جنگ افروزی را یادآور شدند.

گفتنی است پس از عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی با برخی کشورهای عربی؛ دولت فلسطین ضمن اعتراض به این اقدام عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را خیانت به آرمان فلسطین توصیف کرد.

ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار