دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

وجود بیش از ۲۰ پایگاه صهیونیستی در کردستان عراق

به گفته دبیرکل گردان‌های سید الشهدا عراق در کردستان عراق بیش از ۲۰ پایگاه صهیونیستی وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۶ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 14
کد خبر: ۱۲۶۲۵۸

به گزارش راهبرد معاصر «ابوالاء الولائی» دبیرکل گردان‌های سیدالشهدا عراق با اشاره به پاسخ موشکی ایران به اقدامات جنایت‌کارانه رژیم صهیونیستی در توییتی ضمن تبریک درخصوص موفقیت‌آمیز بودن این عملیات نوشت: «در کردستان عراق بیش از ۲۰ پایگاه استراتژیک و تاکتیکی صهیونیستی وجود دارد که عملیات‌های امنیتی انجام می‌دهد، این پایگاه‌ها در این منطقه سرمایه‌گذاری می‌کنند و اموال صهیونیست‌ها را در آن افزایش می‌دهند. بیش از ۴ هزار اسرائیلی در اقلیم وجود دارند و حتی میان اربیل و تل‌آویو خط مستقیم هوایی نیز برقرار شده است.»

بامداد روز یکشنبه گذشته سپاه پاسداران کشورمان برای گرفتن انتقام دو تن از مستشاران نظامی ایران در سوریه مواضع راهبردی رژیم صهیونیستی در اربیل عراق را با موشک بالستیک هدف قرار دادند. مقامات اربیل وجود این مراکز را تکذیب کردند، اما خبرنگار المیادین در بغداد تایید کرد منابعی وجود فعالیت موساد در اقلیم کردستان عراق را تایید می‌کنند.

تحلیل‌گران در خصوص این حمله که بی‌سابقه نیز بوده است اعلام کردند رژیم صهیونیستی با وجود اینکه همیشه ادعا می‌کرد در سوریه مواضع ایران را هدف قرار می‌دهد هیچ‌گاه جرات حمله مستقیم به مواضع ایران در سوریه را نداشت، اما برای اولین بار چندی پیش به مواضع ایران در دمشق حمله کرده و موجب شهادت دو تن از نیرو‌های ایرانی شد. با توجه به این اقدام ایران نیز با پاسخی محکم به این رژیم جعلی فهماند که نباید خط قرمز‌های تهران را رد کند. همچنین هشداری به مقامات اقلیم کردستان بود تا به آن‌ها یادآوری کند ایران در مقابل تهدیدات امنیتی ساکت نخواهد نشست و از آن‌ها دفاع خواهد کرد.

یک منبع آگاه نیز در این خصوص اعلام کرد با وجود آنکه مقامات اقلیم کردستان عراق بار‌ها و بار‌ها وجود هرگونه رابطه با رژیم صهیونیستی و نفوذ صهیونیست‌ها را در اقلیم منکر شده اند، اما قطعاً نمی‌توان وجود رابطه تل‌آویو و اربیل را انکار کرد. ضمن اینکه در بسیاری از مراسم ها، جشن‌ها و اجتماعات همزمان مقامات اقلیم کردستان عراق و رژیم غاصب صهیونیستی و پرچم صهیونیست‌ها و اقلیم در کنار هم مشاهده شدند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار