مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟ ترور مهندس هسته‌ای مصر با شلیک ۱۳ گلوله اعترافات هولناک نظامیان صهیونیست به جنایات عامدانه علیه غیرنظامیان در غزه درخواست «گروه۷» از کشورها برای اجرای تحریم‌های ایران کرملین: لفاظی‌های هسته‌ای بسیار خطرناک است آمادگی پکن برای ارتقای مشارکت استراتژیک جامع با ایران ترامپ بعد از پایان تعطیلی دولت: هرگز در برابر باج‌گیری دموکرات‌ها تسلیم نخواهیم شد

تکذیب عادی‌سازی روابط عراق با اسرائیل

دفتر ریاست جمهوری عراق به یک توییت رسانه ای واکنش نشان داد و مصاحبه منتسب به برهم صالح مبنی بر توافق با رژیم صهیونیستی در صورت موافقت فلسطین را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۵ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 09
کد خبر: ۸۰۲۳۸

به گزارش راهبرد معاصر ساعتی پیش اسکای نیوز در یک توییت مدعی شد برهم صالح رییس جمهوری عراق در مصاحبه ای از احتمال توافق با رژیم صهونیستی در صورت هماهنگی فلسطین سخن گفته است.

سخنگوی ریاست جمهوری عراق در واکنش به این توییت گفت: صفحات رسانه های اجتماعی سخنانی جعلی منتسب به رئیس جمهوری را منتشر کردند مبنی بر اینکه عراق آماده است با هماهنگی فلسطینی ها با اسرائیل توافقنامه صلح امضا کند در حالی که ما تأکید می کنیم آنچه در حال پخش است کاملاً نادرست است و این سخنان جعلی است ، ما از رسانه ها می خواهیم دقیق و معتبر باشند و اطلاعات را از منبع رسمی بگیرند ، در غیر این صورت انتشار این اخبار بدون بررسی دقیق برای توهین و ایجاد هرج و مرج و برای اهداف مشکوک صورت می گیرد.

صفحه توییتری اسکای نیوز این توییت را دقایقی پس از انتشار حذف کرد.

این مطالب پس از دقایقی در رسانه های عراق بازتاب داشت و از این روی مورد توجه قرار گرفت که در دیدار پاپ با آیت الله سیستانی ایشان بر احقاق حق ملت فلسطین تاکید کرده و لزوم دست کشیدن قدرت های دنیا از جنگ افروزی را یادآور شدند.

گفتنی است پس از عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی با برخی کشورهای عربی؛ دولت فلسطین ضمن اعتراض به این اقدام عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را خیانت به آرمان فلسطین توصیف کرد.

ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار