بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

گروسی: این طور نیست که یک شبه به برجام بر‌گردیم

گروسی: این طور نیست که یک شبه به برجام بر‌گردیم مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با بیان اینکه این طور نیست که بگویید یک شبه به توافق سال ۲۰۱۵ برمی‌گردیم، گفت: از آن زمان تاکنون اتفاق‌های بسیاری روی داده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۹ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 11
کد خبر: ۸۰۳۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفت‌وگوی اختصاصی با یورونیوز ابراز امیدواری کرد که این نهاد بتواند با کنترل برنامه هسته‌ای ایران، مانع از تشدید مناقشات در خاورمیانه شود.

 

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شامگاه چهارشنبه در پاسخ به پرسش «مانوئل تردیوس» خبرنگار سرویس اسپانیایی یورونیوز در باره چرایی لزوم دستیابی به توافق جدید گفت: «این طور نیست که بگویید یک شبه به توافق سال ۲۰۱۵ برمی‌گردیم. از آن زمان تاکنون اتفاق‌های بسیاری روی داده است.»

 

وی افزود: «ما دیدیم که ایران موادی ساخته، محصولاتی از این مواد (اورانیوم غنی شده) تولید شده است. اگر این مواد فروخته شود، اگر همین مواد از ایران خارج شود، چه کسی آن را کنترل خواهد کرد؟ اصولا این وظیفه ما است.»

 

گروسی در این گفت‌وگو بدون اشاره به اجرای تعهدات برجامی از سوی ایران همچنین گفته است: «گروهی از پژوهش‌ها و فعالیت‌ها [طبق برجام] ممنوع بود و ایران این ممنوعیت را نقض کرد. باید ببینیم با این وضعیت چه کار باید کرد و ما چطور می‌توانیم آن را کنترل کنیم.»

 

مدیرکل آژانس همچنین در این گفت‌‌وگو و در حالی که جمهوری اسلامی ایران بارها اعلام کرده به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست و مقام معظم رهبری هم سلاح‌های کشتار جمعی را حرام اعلام کرده‌اند، در این گفت‌وگو عنوان کرده است: امیدوارم ایران هیچگاه به سلاح اتمی دسترسی پیدا نکند./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار