اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد
نایب رئیس انجمن مرغداران گوشتی:

علت نابسامانی بازار مرغ انحراف در توزیع است

نایب رئیس انجمن مرغداران گوشتی گفت:با توجه به تامین نهاده دامی و بسته شدن راه انحراف در توزیع پیش‌بینی می‌شود قیمت مرغ در ایام عید التهابی نداشته باشد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۵ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 12
کد خبر: ۸۰۵۴۳

به گزارش راهبرد معاصر حبیب اسداله نژاد نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی درباره آخرین تحولات بازار مرغ اظهار کرد: با توجه به تخصیص ۱۰۰ درصدی نهاده دامی و اهرم نظارتی تعزیرات، مرغداران با نرخ مصوب مرغ را عرضه می‌کنند که با این وجود نباید مرغ با قیمت بالاتر از ۲۱ تا ۲۱ هزار و ۵۰۰ تومان در بازار عرضه شود.

وی نیاز روزانه مرغ را ۶ هزار و ۵۰۰ تن اعلام کرد و افزود: با احتساب سرانه ۲۸ کیلو مرغ، روزانه ۶ هزار و ۳۰۰ تا ۶ هزار و ۵۰۰ تن مرغ مورد نیاز است که برمبنای جوجه ریزی صورت گرفته، ۷ هزار و ۳۰۰ تا ۷ هزار و ۵۰۰ تن مرغ تولید می‌کنیم که این‌میزان مازاد بر نیاز کشور است.

اسداله نژاد ادامه داد: با توجه به اهرم تعزیرات و تامین نهاده، مرغداران موظف به تحویل مرغ به کشتارگاه هستند تا پس از تایید وزارت صمت و جهاد،  بتوانند جوجه ریزی کنند.

این مقام مسئول در واکنش به عرضه مرغ با نرخ بالا در بازار بیان کرد: عرضه مرغ با نرخ‌های بالا بیانگر انحراف وسیع در توزیع مرغ یا ارائه آمار نادرست در میزان تولید و جوجه ریزی است که با این وجود آمار تولید و جوجه ریزی نیاز به راستی آزمایی دارد.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه حجم مرغ عرضه شده در بازار بر مبنای ۱۲۰ تا ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه ریزی نیست، بیان کرد: عرضه مرغ بر مبنای ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه ریزی، مازاد بر نیاز کشور است که با آماز میزان توزیع مرغ در سطح بازار اختلاف معناداری دارد.

وی درباره آینده بازار مرغ گفت: با توجه به بسته شدن راه انحراف مرغداران مبنی بر عرضه مرغ خارج از سیستم دولتی، پیش بینی می‌شود که در ایام عید التهابات کمتری در سطح بازار داشته باشیم.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با اشاره با اینکه نیازی به تامین کنجاله سویا و ذرت از بازار آزاد نیست، افزود: در حال حاضر ۱۰۰ درصد نهاده مورد نیاز با نرخ مصوب از سامانه بازارگاه تامین می‌شود.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر