امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

هشدار هواشناسی+ طغیان رودخانه‌ها و وقوع بهمن

هشدار هواشناسی+ طغیان رودخانه‌ها و وقوع بهمن سازمان هواشناسی با اشاره به ادامه بارش برف و باران در برخی مناطق از افزایش ۵ تا ۱۵ درجه ای دما خبر و نسبت به طغیان رودخانه‌ها و وقوع بهمن طی روزهای آینده هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۱ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 15
کد خبر: ۸۰۸۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز و فردا به ویژه در اوایل روز در شهرهای صنعتی و پرجمعیت مناطق مرکزی کشور به ویژه در تهران و البرز افزایش آلاینده‌های جوی پیش‌بینی شده است.

 

امروز در ساعات بعدازظهر و شب در برخی نقاط شمال غرب و دامنه ها و ارتفاعات البرز مرکزی و غربی بارش های پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

 

فردا در برخی مناطق شمال غرب دامنه‌ها و ارتفاعات البرز مرکزی و غربی جنوب غرب و ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی، روز چهارشنبه در مناطق از مرکز و شرق و پنجشنبه در بخش هایی از شمال شرق شرق، جنوب شرق و دامنه های البرز مرکزی بارش های پراکنده پیش‌بینی شده است. طی این مدت بارش در مناطق سردسیر و کوهستانی به شکل برف خواهد بود.

 

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی سه شنبه و چهارشنبه با توجه به افزایش سرعت وزش باد در جنوب غرب خیزش گرد و خاک پیش بینی می شود. روز چهارشنبه در شمال غرب و غرب پنجشنبه و روز جمعه در شمال غرب، غرب، مرکز، دامنه جنوبی البرز و بخش هایی از شرق و شمال شرق کشور سرعت باد افزایش یافته و در برخی مناطق و وزش باد شدید روی می دهد.

 

طی روزهای آینده با توجه به افزایش قابل ملاحظه دما و امکان ذوب برف به ویژه طی روزهای سه شنبه تا پنجشنبه احتمال بالا آمدن آب رودخانه‌های فصلی و همچنین احتمال وقوع بهمن در ارتفاعات شمال غرب امتداد رشته کوه البرز و زاگرس مرکزی وجود دارد.

 

تا آخر هفته افزایش دما در سواحل دریای خزر و شمال شرق این کشور حدود 10 تا 15 درجه خواهد بود و در دامنه‌های جنوبی البرز مرکز و شرق کشور بین 5 تا 8 درجه است روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه شمال خلیج فارس مواج پیش‌بینی شده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار