ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

هشدار خواهر رئیس کره شمالی به دولت بایدن

هشدار خواهر رئیس کره شمالی به دولت بایدن خواهر رئیس کره شمالی از ادامه رزمایش‌های نظامی در کره جنوبی به شدت انتقاد کرده و به دولت جدید آمریکا هشدار داده است که اگر به دنبال صلح است، باید از ایجاد دردسر خودداری کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۹ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 16
کد خبر: ۸۰۹۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری دولتی کره شمالی سه شنبه اعلام کرد: کیم یو جونگ خواهر رئیس کره شمالی ضمن انتقاد شدید از مانور‌های نظامی در کره جنوبی به دولت بایدن هشدار داده است که اگر به دنبال صلح است، باید از ایجاد دردسر خودداری کند.


بر اساس این گزارش، اظهارات خواهر رئیس کره شمالی یک روز قبل از سفر وزرای دفاع و خارجه آمریکا به سئول بوده است. این نخستین سفر مقام‌های ارشد دولت بایدن به سئول برای دیدار با همتایان کره‌ای به شمار می‌رود.



خواهر رئیس کره شمالی افزود: ما از این فرصت استفاده می‌کنیم تا به دولت جدید آمریکا درباره هرگونه تنش آفرینی و ایجاد دردسر هشدار دهیم. اگر دولت جدید آمریکا می‌خواهد در ۴ سال آینده در آرامش بخوابد، بهتر است در نخستین گام خود از ایجاد دردسر خودداری کند.

 

آنتونی بلینکن وزیر خارجه و لیود آستین وزیر دفاع آمریکا طی هفته جاری به آسیا سفر می‌کنند تا با مقام‌های ارشد ژاپن و کره جنوبی درباره مسائل امنیتی و سیاست خارجی بحث و تبادل نظر کنند.

 

خواهر رئیس کره شمالی در ادامه افزود: بازگشت روز‌های بهاری آرام و مسالمت آمیز ۳ سال قبل به شبه جزیره کره، با وجود چنین مانور‌های نظامی، سخت و دشوار خواهد بود.

 

وی همچنین کره جنوبی را نیز تهدید کرده است که پیونگ یانگ توافق نظامی کاهش تنش با سئول را که سپتامبر ۲۰۱۸ به امضا رسیده، لغو خواهد کرد و سازمان رسیدگی به امور مرزی دو کشور را نیز منحل می‌کند.

 

این در حالی است که یک مقام ارشد دولت آمریکا گفته است کره شمالی به تلاش‌های دیپلماتیک پشت پرده کاخ سفید از اواسط فوریه تاکنون پاسخ نداده است، از جمله تلاش‌های دولت آمریکا برای برقراری ارتباط با دفتر نمایندگی کره شمالی در سازمان ملل.

 

در حالی که دولت جدید آمریکا پیش از این وعده داده بود تا راهبرد خود در قبال کره شمالی را تغییر خواهد داد و از فشار و تحریم برای خلع سلاح اتمی و موشکی پیونگ یانگ استفاده خواهد کرد، ولی اظهارات یک مقام ارشد دولت بایدن نشان می‌دهد کاخ سفید از اواسط فوریه تاکنون برای برقراری تماس با کره شمالی تلاش کرده است.

 

رویترز در ادامه افزود: فاش شدن تلاش‌های ناکام دولت بایدن برای برقراری تماس با کره شمالی، نگرانی‌ها و ابهامات زیادی را درباره چگونگی اقدامات ایالات متحده برای کاهش تنش‌ها با کره شمالی درباره برنامه‌های موشک بالستیک و تسلیحات هسته‌ای ایجاد کرده است.

 

دولت بایدن تاکنون از اعلام علنی رویکرد و راهبرد خود در قبال کره شمالی خودداری کرده است.

 

این در حالی است که یک مقام ارشد آمریکایی نیز سه شنبه گذشته در اظهاراتی گفت: بازنگری سیاست دولت بایدن در قبال کره شمالی، احتمالا طی ماه آینده یا بعد از آن، تکمیل و نهایی خواهد شد.

 

دولت جدید آمریکا که در ماه ژانویه به قدرت رسیده، اعلام کرده است که سیاست دولت ترامپ در قبال کره شمالی را مورد بازنگری کامل قرار خواهد داد. ترامپ راهبرد تعامل بی سابقه با کره شمالی را در پیش گرفت، ولی نتوانست پیونگ یانگ را برای تسلیم سلاح‌های اتمی اش، متقاعد کند.

 

آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا گفته است که رویکرد واشنگتن در قبال کره شمالی احتمالا شامل تحریم‌های بیشتر یا مشوق‌های دیپلماتیک نامشخص خواهد بود./ تسنیم


ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار