مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود ایران در جمع ۵ کشور با سریع‌ترین روند سالمندی / ۳۰ درصد جمعیت تا ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند

شرایط اسکان نوروزی در شهر‌های زرد و آبی+جزئیات

شرایط اسکان نوروزی در شهر‌های زرد و آبی+جزئیات با اعلام ممنوعیت سفر به شهر‌های قرمز و نارنجی در تعطیلات نوروز، معاون گردشگری شرایط اسکان مسافران در شهر‌های زرد و آبی را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 16
کد خبر: ۸۱۰۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ با اعلام ممنوعیت تردد و سفر به ۴۰ شهر قرمز و نارنجی در تعطیلات نوروز، ولی تیموری تاکید کرد: مسافرانی که به شهر‌های زرد و آبی تردد دارند فقط در مراکز اقامتی مجاز می‌توانند اقامت داشته باشند؛ بنابراین توصیه می‌کنم از اقامت در مراکز غیرمجاز مثل خانه‌های شخصی، چادر مسافرتی و مدارس اجتناب کنید، چون در دستور کار قرارگاه عملیاتی کرونا است که از اقامت در این مراکز جلوگیری کند.

 

علی‌اصغر مونسان ـ وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ـ نیز اعلام کرده که هتل‌ها، اماکن اقامتی و گردشگری و بوم‌گردی‌ها در تعطیلات نوروز حق پذیرش تور بدون کد مجاز را ندارند و در صورت پذیرش تور‌های غیرمجاز گردشگری، بلافاصله آن مرکز متخلف پلمب می‌شود.

 

همچنین ایرج حریرچی ـ معاون‌کل وزارت بهداشت ـ تاکید کرده است: اسکان مسافران نوروزی در پارک‌ها، مدارس، استقرار چادر‌های مسافرتی و مراکز غیررسمی مانند منازل اجاره‌ای موقت ممنوع است.

 

ولی تیموری ـ معاون گردشگری ـ با شرح نحوه اجرای سفر‌های نوروزی، از ابلاغ دستورالعمل اجرایی مدیریت این سفر‌ها در بستری ایمن و مسؤولانه خبر داد و گفت: سفر به طیف گسترده‌ای از شهر‌ها و روستا‌های زرد، آبی و سفید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی امکان‌پذیر است.

 

او یادآور شد: سفر «به» و «از» حدود ۴۰ شهر نارنجی و قرمز محدودیت دارد. با این حال در این شهر‌ها مراکز اقامتی دارای مجوز از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فعال هستند و سفر‌های ضروری و کاری به این شهر‌ها از طریق وسایل حمل و نقل عمومی قابل انجام است.

 

معاون گردشگری گفت: ستاد‌های هماهنگی خدمات سفر در سطوح ملی و استانی فعال شده‌اند و در طول تعطیلات نوروز به صورت شبانه‌روزی بر اجرای درست دستورالعمل‌ها و خدمات‌رسانی مطلوب و ایمن به مسافران و گردشگران نظارت خواهند داشت.

 

تیموری با انتشار ویدئویی در فضای مجازی، با اشاره به اظهارات ضد و نقیض درباره سفر‌های نوروزی که به گفته او سبب اذیت فعالان گردشگری شد، اظهار کرد: نزدیک به دو ماه موضوع سفر‌ها در کمیته‌های داخلی ستاد ملی مقابله با کرونا مورد پیگیری قرار گرفت. به شدت تلاش می‌کنیم در مقابل موضوع حفظ سلامت هموطنان، معیشت فعالان گردشگری فراموش نشود. همین که وزیر بهداشت می‌گوید در دولت تنها این وزارتخانه درباره سفر تصمیم نمی‌گیرد، بیانگر این است که ما توانستیم اعضای ستاد را متقاعد کنیم معیشت فعالان گردشگری باید مورد توجه تصمیم‌گیران قرار گیرد، نشاط مردم باید مورد توجه قرار بگیرد. مصوبه‌ای گرفته شد که قرار بود دستورالعمل اجرایی آن در روز‌های پایانی سال که وضعیت کرونا در کشور شفاف‌تر می‌شود، ابلاغ و اجرایی شود.

 

البته همه این‌ها در حالی مطرح می‌شود که باز بسیاری از تاکید‌ها بر سفر نرفتن و پرهیز از سفر‌های غیرضروری است.
منبع: خبرگزاری ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار