سخنگوی قوه قضاییه: در حمله به اوین تعدادی زندانی فرار کردند / ۵ زندانی جرایم مالی هم شهید شدند آخرین وضعیت پرداخت خسارات حادثه‌دیدگان انفجار بندر شهید رجایی ضرب و شتم شدید قرقبان فریدونشهری در حین ماموریت حفاظت از منابع طبیعی آیا حمله به اوین برای حذف برخی از جاسوسان اسراییلی بوده؟ تشکیل پرونده برای همتی و میرسلیم سخنگوی قوه قضاییه: شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند پیامد‌های استخدام و بکارگیری اتباع غیرمجاز هواشناسی ایران ۲۱ تیر / افزایش ابر و بارش پراکنده رگبار در اکثر نقاط عکس روز ناسا از ماه طلایی بر فراز ابر‌ها رباتی که بدون کمک انسان، جراحی کیسه صفرا را انجام داد اعضای باند سارقان فرا استانی در کرمان دستگیر شدند رگبار و رعدوبرق در مناطقی از تهران و البرز قاتل نیان کوچولو در ملأ عام به دار مجازات آویخته شد کشف ۴۰۰۰ بسته ماده مخدر ناس در گرمه کارت داوطلبان نوبت دوم کنکور منتشر شد/ اعلام نحوه ویرایش اطلاعات نادرست

دستگیری 25 هنجارشکن در ارتباط با مواد محترقه/آسیب‌دیدگی مامور پلیس از ناحیه چشم

جانشین رئیس پلیس تهران از مصدومیت مامور ناجا بر اثر پرتاب ترقه خبر داد و گفت: مامور پلیس از ناحیه چشم آسیب دید و به بیمارستان منتقل شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۵ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 16
کد خبر: ۸۱۰۶۳

به گزارش راهبرد معاصر سردار حمید هداوند جانشین رئیس پلیس پایتخت در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس در خصوص آخرین وضعیت پایتخت و آمار مصدومان و دستگیری‌ ها اظهار داشت: تا این لحظه حدود ۴ هزار تماس تلفنی با سامانه ۱۱۰ برقرار شده که نسبت به سال قبل ۸ درصد کاهش داشته است.

جانشین رئیس پلیس پایتخت با بیان این که مناطق سلسبیل، رودکی، شرق، شمال شرق و جنوب شرق تهران بیشترین شدت انفجارات را داشته‌اند گفت: تا این لحظه ۲۵ نفر هنجارشکن در ارتباط با مواد محترقه شناسایی و دستگیر شدند.

سردار هداوند در پاسخ به دیگر پرسش فارس در این خصوص که آیا ماموران ناجا دچار مصدومیت شده اند یا خیر؛ اعلام کرد: یکی از ماموران ناجا در منطقه باقرآباد بر اثر پرتاب ترقه به چشمش آسیب دید و به مرکز درمانی منتقل شد.

وی با بیان این مطلب که خوشبختانه در تهران تا این لحظه مورد فوتی نداشتیم از قطع عضو دست راست یکی از مصدومان خبر داد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار