اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

تائید غنی‌سازی با سانتریفیوژهای IR-4‌ در نطنز از سوی آژانس اتمی

تائید غنی‌سازی با سانتریفیوژهای IR-4‌ در نطنز از سوی آژانس اتمی مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی رسماً آغاز غنی‌سازی اورانیوم با سانتریفیوژهای پیشرفته IR-4 در سایت نطنز را تأیید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 17
کد خبر: ۸۱۱۶۶

به گزارش راهبرد معاصر «رافائل گروسی»، مدیر کل آژانس بین‌الملل انرژی اتمی رسماً گزارش‌های پیشتر منتشر شده مبنی بر اینکه ایران غنی‌سازی اورانیوم با سانتریفیوژهای پیشرفته IR-4‌ را در نطنز آغاز کرده، تأیید کرد.

خبرگزاری رویترز بامداد چهارشنبه (به وقت تهران) در گزارشی نوشت که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گزارشی به اعضای خود خبر داد که ایران غنی سازی اورانیوم را در سایت هسته‌ای خود در نظنز با سانتریفیوژهای پیشرفته نوع دوم IR-4‌آغاز کرده است.

رویترز با اشاره به این موضوع که آژانس این گزارش را دوشنبه به کشورهای عضو ارائه داده، نوشت: «روز 15 مارس 2021 (25 اسفند) آژانس تایید کرده که ایران گازدهی به آبشار 174 عددی از سانتریفیوژهای IR-4 را که پیشتر در سایت غنی سازی اورانیوم نصب کرده بود با گاز هگزا فلوراید اورانیوم آغاز کرده است».

رافائل گروسی روز چهارشنبه همچنین گفت که تهران اشاره کرده قصد دارد آبشار سانتریفیوژی دیگر در تأسیسات نطنز نصب کند اما هنوز فرایند نصب آن را آغاز نکرده است.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده