ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

واکنش رئیس‌جمهور روسیه به اتهام‌زنی‌های همتای آمریکایی خود

واکنش رئیس‌جمهور روسیه به اتهام‌زنی‌های همتای آمریکایی خود رئیس‌جمهور روسیه در واکنش به اتهام‌زنی‌های همتای آمریکایی خود، با بیان اینکه قاتل، دیگران را قاتل می‌خواند؛ گفت آمریکایی‌ها فکر می‌کنند روس‌ها شبیه آنها هستند ولی ما ژن متفاوتی داریم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۵ - ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 18
کد خبر: ۸۱۲۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه امروز (پنجشنبه) به توهین‌های «جو بایدن» همتای آمریکایی درباره خودش، واکنش نشان داد.

 

به نوشته خبرگزاری «اینترفکس»، پوتین در پاسخ به سوالی برای اظهار نظر درباره توهین‌های بایدن، گفت: «برای او آرزوی سلامتی دارم. قاتل کسی است که دیگران را قاتل می‌خواند».

 

وی همچنین توضیح داد: «انسان‌ها، تمایل دارند دیگران را آنطور توصیف کنند، که خودشان هستند. ایالات متحده فکر می‌کند ما شبیه خودشان هستیم، اما ما ژن‌های متفاوتی نسبت به آنها داریم».

 

بر این اساس، رئیس‌جمهور روسیه با بیان اینکه مسکو تمایل دارد با واشنگتن همکاری کند، افزود: «اما به شیوه‌ای که به نفع هر دو ما باشد و منافع روسیه را نیز در نظر بگیرد. سران آمریکا مصمم هستند روابط با روسیه را مطابق با خواسته‌های خود شکل دهند، ولی ما بر مبنای منافع خود با آنها همکاری می‌کنیم».

 

بایدن روز سه‌شنبه در یک مصاحبه تفصیلی با شبکه «ای‌بی‌سی نیوز» ضمن «قاتل» خطاب کردن پوتین، مدعی شد که او برای مداخله در انتخابات آمریکا تاوان خواهد داد. بایدن به سوال خبرنگار این شبکه که پرسیده بود «شما ولادیمیر پوتین را می‌شناسی. فکر می‌کنی او قاتل است؟» اینطور پاسخ داد: «فکر می‌کند».

 

تنش‌ها در روابط روسیه و آمریکا از سال‌ها پیش به دلیل چند پرونده از جمله تحولات اوکراین و ادعاهای دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا شدت گرفته و واشنگتن چندین دور تحریم علیه مسکو وضع کرده است.

 

امروز همچنین «کنستانتین کاساچف» نایب رئیس شورای فدراسیون روسیه (مجلس سنا) با بیان اینکه فراخواندن سفیر از واشنگتن تنها اقدام متقابل علیه آمریکا نخواهد بود، گفت اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا ضد همتای روسی، تأثیر منفی بر روابط دوجانبه خواهد داشت. / فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار