نتانیاهو: برای مرحله بعدی از جنگ آماده می‌شویم تاکید وزیران خارجه مصر و بحرین بر لزوم تضمین پایداری توافق آتش‌بس در غزه رئیس جمهور الجزایر به نشانه اعتراض در نشست سران عرب حضور نمی‌یابد فؤاد حسین در قاهره: با کوچاندن فلسطینی‌ها از خاکشان مخالفیم گروسی: مشکلات با ایران را باید از طریق دیپلماتیک حل کنیم / ترامپ می‌خواهد به توافق برسد کشف تصاویر آزار و اذیت کودکان در حساب کاربری یک معلم ۶ کشته در پی تیراندازی در مقابل یک مسجد در ریف حماه واکنش عربستان به انسداد گذرگاه‌ها و توقف کمک‌ها به غزه طالبان: کشور‌های غربی در افغانستان به دنبال اهداف سیاسی هستند فون درلاین: فورا باید اروپا را دوباره مسلح کنیم رسانه عبری: یک بمب در مرکز تل‌آویو کشف شد گفتگوی زلنسکی و ملونی با محوریت طرح پایان جنگ اوکراین لیبرمن: مصر ساکنان غزه را در سینا جای دهد تل‌آویو یک اسرائیلی را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد کرملین: موضع اتحادیه اروپا درباره اوکراین تغییر خواهد کرد

دومین عملیات پهپادی ارتش یمن در عربستان سعودی

ارتش یمن در دومین عملیات تلافی‌جویانه خود، پایگاه هوایی ملک خالد در عربستان سعودی را هدف قرار داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۹ - ۲۹ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 19
کد خبر: ۸۱۳۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ارتش یمن جمعه شب از دومین عملیات پهپادی خود به هدف نظامی در جنوب غربی عربستان سعودی خبر داد.

سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن در بیانیه‌ای کوتاه که در حساب توییتری خود منتشر کرد، نوشت: «در پاسخ به تشدید حملات ائتلاف سعودی و محاصره کشور ما توسط این ائتلاف، یگان پهپادی ارتش عصر امروز جمعه عملیات تهاجمی به پایگاه هوایی ملک خالد در خمیس مشیط انجام داد».

او گفت که این عملیات تلافی‌جویانه با دو پهپاد دوربرد «قاف کی ۲» انجام گرفته و پهپادها به دقت به هدف تعیین شده اصابت کرده‌اند.

ارتش یمن بعد از ظهر امروز همچنین با شش پهپاد مهاجم پالایشگاه نفتی الریاض، واقع در پایتخت عربستان سعودی را هدف قرار داد که بنا به اذعان وزارت نفت این کشور، این حمله منجر به آتش‌سوزی در این پالایشگاه مهم شده است.

ارتش یمن دیروز پنجشنبه نیز فرودگاه بین‌المللی ابها را که فاصله چندانی با خمیس مشیط ندارد، با پهپادهای دور برد هدف قرار داده بود. این فرودگاه به‌ظاهر غیر‌نظامی ولی در اصل محل استقرار جنگنده‌های ائتلاف متجاوز به یمن بوده که به دلیل نزدیکی به مناطق تحت کننترل دولت نجات ملی یمن از آنجا حملات هوایی روزانه را انجام می‌دهد.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده