اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف

وزارت امور خارجه ایران: بحران یمن راه حل نظامی ندارد

وزارت امور خارجه ایران: بحران یمن راه حل نظامی ندارد وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در آغاز هفتمین سال تجاوز نظامی عربستان سعودی و کشورهای موسوم به ائتلاف، از تداوم این جنایت بزرگ بر علیه مردم بیگناه یمن ابراز انزجار و مجددا اعلام کرد که بحران یمن راه حل نظامی ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 23
کد خبر: ۸۱۶۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (سه شنبه) به مناسبت ششمین سالگرد تجاوز نظامی ائتلاف سعودی به یمن بیانیه ای را صادر کرد.

 

در این بیانیه آمده است: وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در آغاز هفتمین سال تجاوز نظامی عربستان سعودی و کشورهای موسوم به ائتلاف، از تداوم این جنایت بزرگ بر علیه مردم بیگناه یمن ابراز انزجار می کند.

 

این بیانیه می افزاید: امروز ۶ سال از تجاوز مستمر عربستان و ائتلاف به یمن می گذرد. طی ۶ سال گذشته محاصره و تجاوز نظامی، ۲۴ میلیون نفر را در یمن، هدف قرار داده و همه روزه ده ها نفر از بمباران یا از گرسنگی، بیماری، کمبود دارو و کمبود سوخت در مراکز درمانی جان می بازند.

 

در این بیانیه آمده است: اسفبارتر آن که این تجاوز وحشیانه و محاصره ناجوانمردانه، حتی با شیوع بیماری کووید-۱۹ نیز لحظه ای متوقف نشده است.

 

وزارت خارجه در این بیانیه اعلام کرده است: بدون شک آن چه در یمن می گذرد بر اساس آمار و ارقام اعلام شده مراجع بین المللی و حتی به اذعان برخی حامیان سیاسی و تسلیحاتی این تجاوز غیر انسانی، دربردارنده انواع جنایات و جرائمی است که پیگرد حقوقی بین المللی آن ها از جمله وظایف نهاد های ذیربط بین المللی و تمامی مدافعان آزادی و حقوق بشر است.

 

در این بیانیه آمده است: با وجود ادعاهای فراوان مبنی بر توقف حمایت ها از تجاوز، جریان فروش انواع سلاح به ائتلاف متجاوز و حتی پشتیبانی فنی مورد نیاز برای این تسلیحات ادامه دارد و کارشناسان نظامی برخی کشورها در خدمت سعودی ها در جنایت و کشتار علیه مردم یمن شریک هستند. در چنین شرایطی برقراری همزمان آتش بس و رفع محاصره، راه را برای جلوگیری از استمرار این فاجعه بشری فراهم کرده و زمینه را برای انجام گفتگو فراهم می کند.

 

در این بیانیه آمده است: جمهوری اسلامی ایران از ابتدای این جنگ تاکید داشته است که بحران یمن راه حل نظامی ندارد و ایران از هرگونه طرح صلح مبتنی بر پایان تجاوز، آتش بس سراسری، پایان دادن به اشغالگری، رفع محاصره اقتصادی و آغاز گفتگوهای سیاسی و نهایتا سپردن امر به دست یمنی ها بدون دخالت های خارجی جهت ترسیم آینده سیاسی خود حمایت می کند./فارس

کلمات کلیدی: یمن عربستان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار