مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟ ترور مهندس هسته‌ای مصر با شلیک ۱۳ گلوله اعترافات هولناک نظامیان صهیونیست به جنایات عامدانه علیه غیرنظامیان در غزه درخواست «گروه۷» از کشورها برای اجرای تحریم‌های ایران کرملین: لفاظی‌های هسته‌ای بسیار خطرناک است آمادگی پکن برای ارتقای مشارکت استراتژیک جامع با ایران ترامپ بعد از پایان تعطیلی دولت: هرگز در برابر باج‌گیری دموکرات‌ها تسلیم نخواهیم شد

زیردریایی روسیه در دریای سیاه ناپدید شد

نیروهای ضد زیردریایی ناتو یک هفته است تلاش می‌کنند زیردریایی دیزلی-الکتریکی روسی «B-۲۳۷ Rostov-on-Don» را که از دید رادارهای آن‌ها ناپدید شده است، در دریای سیاه پیدا کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۳۰ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 20
کد خبر: ۸۱۳۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری ریانووستی روسیه نوشت: ناتو در مدیترانه تحهیزات مدرن نظامی و دریایی دارد، اما سطح پنهان کاری زیردریایی روسیه بیش از حد انتظار است. با وجود قطع شدن ارتباط و مشخص نبودن محل آن، اما این زیردریایی در تماس است و اطلاعات را انتقال می دهد.

 

آنها از نیروهای زیادی برای جستجوی زیردریایی روسی استفاده کردند، اما تاکنون نتیجه ای در بر نداشته نداشت. این بدان معناست که در شرایط جنگی آنها مورد تهدید قرار دارند که بسیار آنها را آزار می دهد. به گزارش تاس زیردریایی "روستوف روی دان" برای تقویت اسکادران مدیترانه ای روسیه ارسال شده است.

 

زیردریایی دیزل-الکتریکی B-237 "Rostov-on-Don" پس از تعمیرات برنامه ریزی شده ، انتقال بین ناوگان را انجام می دهد. این کشتی مجهز به موشک های کروز "کالیبر" است. اسکادران مدیترانه ای از عملیات نظامی وزارت دفاع روسیه در سوریه پشتیبانی می کند که موشک های کروز را به اهداف گروه تروریستی داعش در عراق و سوریه پرتاب کرد.

 

روابط روسیه و ناتو در هفت سال اخیر پس از روی کارآمدن دولت جدید غرب گرا در اوکراین تیره و پرتنش شده است. ناتو در این مدت برای تحت فشار قرار دادن روسیه در مساله اوکراین و قطع کمک ها و حمایت های مسکو از روس تبارهای جدایی طلب مناطق شرق اوکراین، ده ها رزمایش در مجاورت مرزهای روسیه برگزار کرده است.

 

بخش عمده این رزمایش های ناتو در دریای سیاه بوده و روسیه نیز برای قدرت نمایی، چند رزمایش در این پهنه آبی برگزار کرده است./همشهری

کلمات کلیدی: روسیه زیردریایی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار